News

Andreea Bălan, declaraţie halucinantă despre bolnavii de cancer

Andreea Bălan, declaraţie halucinantă despre bolnavii de cancer

„Copilul care moare de leucemie poartă greşelile părinţilor şi boala reprezintă o pedeapsă pentru ei".

După Olivia Steer, care şi-a atras antipatii cu părerile sale legate de vaccinarea copiilor, cântăreaţa şochează cu declaraţii referitoare la părinţii care au copii bolnavi de cancer.

Andreea Bălan a postat pe Facebook o declaraţie şocantă, acuzându-i pe părinţi pentru situaţia în care au un copil bolnav de cancer. Şi nu-i învinovăţeşte de neglijenţă, ci pune îmbolnăvirea copiilor lor pe seama unei „karme proaste“ a acestora.
„Suntem responsabili pentru tot ceea ce ni se întâmplă şi culegem ceea ce sădim. Viaţa e făcuta din alegeri“, crede Andreea Bălan, după ce a citit mai multe cărţi motivaţionale.

Andreea Balan-despre-alegeri
"Viaţa e făcuta din alegeri“, crede Andreea Bălan, după ce a citit mai multe cărţi motivaţionale.

„Nu ştiu dacă aşa se poate explica moartea unui copil de leucemie....“, a fost replica unui fan. Dar Andreea i-a răsăpuns prompt: „Copilul care moare de leucemie poartă greşelile părinţilor şi boala reprezintă o pedeapsă pentru ei. De aceea trebuie mereu să facem bine oriunde, oricui pentru că viaţa/karma ni se întoarce într-un fel sau altul“.

Această declaraţie ne aminteşte de scandalul iscat anul trecut de Olivia Steer, care a atacat vaccinurile şi campaniile de vaccinare ale copiilor împotriva unor boli devastatoare cum ar fi poliomelita: „Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave, autism. Mă ţin departe de ele“, a spus atunci soţia lui Andi Moisescu.
Foto: pagina personală

Modifică Setările