News

Andreea Bălan, primele dezvăluiri despre sarcină

Andreea Bălan, primele dezvăluiri despre sarcină

Tânăra artista tocmai ce-a anunţat că e gravidă, aşa că toată lumea vrea să afle cum se simte şi ce pofte are. Andreea Bălan e însărcinată în 5 luni. Invitată în emisiunea Simonei Gherghe, Andreea Bălan a răspuns tututor curiozităţilor gazdei de la „Acces Direct“.

„Eu, care aveam pătrăţele, acum am burtică. Abia am intrat în cinci luni şi am aflat foarte târziu că sunt însărcinată, la jumătatea lunii martie, şi chiar aveam concerte atunci, dar nu ştiam. Deşi aveam tot felul de stări emoţionale ciudate şi stări de gravidă, am fost la control şi nu se vedea nimic Abia în martie, când am fost la un nou control, îi bătea deja inimioara şi am plâns când i-am auzit-o, pentru că îmi doream de cel puţin patru ani să devin mamă şi uite că s-a întâmplat într-un final“, a spus Andreea Bălan când a intrat în studioul Antenei 1.

„Mama mea a fost prima persoană căreia i-am spus, pentru că ea şi-a dorit foarte mult un nepoţel şi e foarte fericită şi, imediat, ea a sunat-o pe bunica. Din păcate, numai e o bunică printre noi şi de aceea am şi plâns, pentru că-mi doream să le ofer un strănepot bunicilor mele, dar numai o bunică mai este în viaţă şi o să-l prindă”.

Modifică Setările