Lifestyle

Andreea Marin, antrenamente intense timp de 6 săptămâni. Cât vrea să slăbească?

Andreea Marin, antrenamente intense timp de 6 săptămâni. Cât vrea să slăbească?

Revenită în forţă, după vacanţă, cu o nouă agendă încărcată de proiecte, Andreea Marin a acceptat cu interes provocarea de a intra în cel mai apreciat cantonament de fitness din România.

Îndrăgita vedetă s-a înscris în programul 6 Week Challenge, de la Bodyshape Transformation Center, urmând ca, timp de 6 săptămâni, să facă mişcare dimineaţa, ghidată de antrenori cu renume, de trei ori pe săptămână, în sesiuni de câte 45 de minute. Totul, îmbinat cu un plan nutriţional personalizat şi cu sesiuni de coaching pentru a căpăta motivaţie şi chiar a scăpa de dependenţa de dulciuri sau carbohidraţi. 

Îndrăgita vedetă a început deja sesiunile Bodyshape. Pe muzică antrenantă şi într-o atmosferă de club, a urmat circuitele inedite, scurte şi intense, ce au scopul de a te scăpa rapid de stratul adipos şi de a remodela silueta armonios: trage de sfori, împinge o sanie grea, ridică şi aruncă mingea medicinală, face genuflexiuni, fandări cu greutăţi de 10 kg, împinge gantere, face crunch-uri cu forfecări şi placă pentru abdomen, ramat la bezi elastice, chiar loveşte cu barosul într-o anvelopă de tractor.

Toate aceste circuite sunt personalizate conform condiţiei fizice şi scopului propus. Aşa cum s-a întâmplat în cazul majorităţii celor care au intrat în acest modul, se dau jos peste 6 kilograme în doar 6 săptămâni, rezultatele depinzând, bineînţeles şi de gradul de respectare al paşilor recomandaţi de antrenori.

“Am primit un dar neaşteptat, care e şi o provocare în acelaşi timp: durează 6 săptămâni şi e întocmai ritmul dimineţilor cu energie pozitivă de care aveam nevoie, ca să ajung din nou la tonusul ce mă face să dau tot ce e mai bun in mine, profesional şi personal.

Eu nu îmi propun să scap de un număr de kilograme sau să pierd centimetri, acestea vor fi efecte inevitabile dacă voi urma o dietă potrivită perioadei şi antrenamentului intensiv gândit de echipa Bodyshape Transformation. Eu îmi propun altceva: să mă simt echilibrată, în formă, inspirată, motivată, sănătoasă. Am început toamna cu săptămâni de muncă în forţă, cu doar câteva ore de somn pe noapte doar şi nu am mai avut timp de sport. Sunt necesare şi astfel de perioade când vrem să împlinim anumite proiecte, nu le putem evita, dar important e să reechilibrăm balanţa. Şi asta fac acum. Am început şi deja, după doar câteva antrenamente, sunt mult mai energică si mă simt bine cu mine. Antrenamentele în grup sunt foarte bune, pentru că te motivează energia celorlalţi, dar şi umorul care se naşte ad-hoc. Sincer, e minunat!”, declară Andreea Marin despre experienţa trăită la Bodyshape Transformation Center.

Modifică Setările