Fashion

AŞA NU! Cum s-au îmbrăcat vedetele la o cină oficială ONU

AŞA NU! Cum s-au îmbrăcat vedetele la o cină oficială ONU

Atunci când ştii că participi la un eveniment oficial în care Secretarul General al Naţiunilor Unite este celebrat, alegi din dressing cea mai rafinată, elegantă, classy ţinută pe care să o porţi, astfel încât să respecţi natura evenimentului, dar şi să impui respect, fără a părea ostentativ.

Doar că nu toate celebrităţile invitate aseară la cina oficială de onorare a Secretarului General ONU Ban Ki-Moon, în Los Angeles, au prins ideea. Sau, poate, nici nu au vrut, preferând să atragă atenţia paparazzilor şi să mai aibă parte de ceva publicitate prin vulgaritate, totala lipsă de stil şi de simţ estetic şi exces de zel.

Aşa că vom trece în revistă ţinutele purtate de celebrele doamne şi domnişoare din showbiz, încercând să cădem de comun acord care sunt exemple de AŞA NU şi care sunt exemple de AŞA DA.

Începem cu Mariah Carey, care a avut curajul să se şi pozeze cu cinstitul Secretar General, aproape şocat de apropierea de decolteul generos al cântăreţei. Ţinuta aleasă de diva de 46 de ani este bună pentru un spectacol în Las Vegas, nu pentru o cină oficială ONU. Cu sutienul la vedere şi haine de piele, mulate pe ea, e prea mult – chiar dacă a ajuns la eveniment pentru a cânta.

Mariah Carey
Mariah Carey
S-a pozat aşa şi cu Ban Ki-moo
S-a pozat aşa şi cu Ban Ki-moo

O avem la AŞA NU şi pe Emily Ratajkowski. Este tânără, este sexy şi face furori cu corpul ei atât de senzual. Însă nu poţi să te îmbraci atât de sumar şi de kitschios la o cină oficială, de parcă n-ai avut bani decât pentru o bucată de material înfăşurată în jurul şoldurilor. Se înţelege sex-appealul, dar ce-i prea mult strică.

emily ratajkowski GettyImages-588324490
Emily, sexy ca întotdeauna
Şi din spate :)
Şi din spate :)

Avem şi un exemplu de AŞA DA: Nicole Scherzinger, care a mizat pe all white, dar fără a uita de nuanţa de sexiness. Cu un crop top şi pantaloni lungi, drepţi, foarte classy, cântăreaţa a dat clasă multor alte vedete. Se poate să fii senzuală şi elegantă în acelaşi timp.

Nicole Scherzinger a avut o apariţie perfectă pentru o cină oficială
Nicole Scherzinger a avut o apariţie perfectă pentru o cină oficială

Fiica lui Melanie Griffith şi-a lui Don Johnson a ales o apariţie sigură şi elegantă, discretă, în culori închise. O ţinută foarte plăcută şi destul de elegantă, dar şi puţin casual.

Dakota Johnson
Dakota Johnson

Celebrul jurnalist Larry King a fost prezent alături de soţia sa, Shawn, şi au reprezentat un exemplu al bunului gust. Amândoi eleganţi şi classy, aşa cum impune evenimentul.

Larry King şi Shawn King
Larry King şi Shawn King

Despre Sharon Stone, nu ştim ce să zicem. Rochia este frumoasă, elegantă, potrivită pentru evenimente de acest gen - dar nu pentru ea. Silueta nu îi permite astfel de rochii fine, de mătase, cu astfel de croi. Plus încălţămintea total nepotrivită.

Sharon Stone
Sharon Stone

AnnaLynne McCord a ales şi ea o ţinută safe: nici prea-prea, nici foarte-foarte. Combinaţia de alb şi verde îi conferă o imagine proaspătă şi feminină, deşi pantofii aleşi nu sunt cei mai inspiraţi. Stylingul este perfect pentru astfel de evenimente oficiale.

LOS ANGELES, CA - AUGUST 10:  Actcress AnnaLynne McCord attends the special event for UN Secretary-General Ban Ki-moon hosted by Brett Ratner and David Raymond at a Private Residence on August 10, 2016 in Los Angeles, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Arise Pictures)
O alegere sigură pentru actriţă

Brittany Snow nu a cucerit doar cu privirea sa cristalină, ci şi cu rochia inedită purtată la cina oficială. Cu toate că este una mini, mânecile lungi echilibrează imaginea de ansamblu.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5827190w) Brittany Snow Dinner Honoring United Nations Secretary General Ban Ki-Moon, Arrivals, Los Angeles, USA - 10 Aug 2016
Ar fi mers alt tip de sandale

Camilla Belle a părut prea casual pentru cina oficială. Nu de alta, dar bluza pare total neinspirată din cauza materialului. Pantalonii, pe de altă parte, sunt interesanţi şi conferă eleganţă.

attends the special event for UN Secretary-General Ban Ki-moon hosted by Brett Ratner and David Raymond at a Private Residence on August 10, 2016 in Los Angeles, California.

O ţinută riscantă din partea regizoarei Yi-Zhou: o rochie superbă din dantelă, cu straturi suprapuse, dar transparenţa care a lăsat la vedere şi lenjeria intimă nu e potrivită deloc cu astfel de evenimente. În rest, impecabil!

attends the special event for UN Secretary-General Ban Ki-moon hosted by Brett Ratner and David Raymond at a Private Residence on August 10, 2016 in Los Angeles, California.
Regizoarea Yi-Zhou

FOTO GETTY IMAGES, HEPTA

Modifică Setările