Fashion

Au arătat impecabil la Critics' Choice Awards. Cele mai preţioase rochii purtat de vedete!

Au arătat impecabil la Critics' Choice Awards. Cele mai  preţioase rochii purtat de vedete!

Joi seara a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente de premiere a filmului, Critics' Choice Awards 2018, un bun indicator pentru cei care au cele mai multe şanse să câştige un Oscar anul acesta. Aşa că de la eveniment nu puteau lipsi nume importante din industria filmului de la Hollywood, la cea de-a 23-a gală desfăşurată în Santa Monica, California.

Pe covorul roşu şi-au făcut apariţia o mulţime de actriţe cunoscute, iar vestimentaţia, spre deosebire de Golden Globes, unde negrul a fost vedetă, a fost aleasă în culori pale, nude, sau metalice. Opţiunile vestimentare pentru Critics' Choice Awards au fost mult mai variate de data aceasta, la fel şi modelele de rochii purtate de dive, rochii care le-au ajutat să fie în centrul atenţiei. Albul şi nuanţele de roz pal sau bej şi-au spus cuvântul la evenimentul de gală de joi seara.

Iată cele mai imopresionante 15 apariţii ale serii!

Heidi Klum

O apariţie superbă, în ciuda faptului că modelul rochiei a fost unul previzibil. Dacă la Globurile de Aur a avut o ţinută dezastruoasă, de data aceasta vedeta a strălucit într-o rochie nude, cu aplicaţii strălucitoare, un model cu decolteu adânc, mâneca căzută şi o crăpătură sexy pe picior.