News

Blake Lively şi Ryan Reynolds, părinţi: află totul despre primul copil al lor!

de admin

2015 pare să-i fi aşteptat cu o mare surpriză pe frumoşii actori căsătoriţi, Blake Lively şi Ryan Reynolds, care au primit pe lume primul loc copil. Naşterea ar fi avut loc în casa lor din Bedford, din New York, înainte de trecerea în Anul Nou, conform surselor publicaţiei tabloide Page Six. Blake Lively şi Ryan Reynolds, părinţi... prematuri Totodată, Blake, în vârstă de 27 de ani, ar fi trebuit să nască mai târziu, anul acesta, actriţa născând astfel prematur. Atât ea, cât şi copilul, care este o fetiţă sunt bine sănătoşi. Potrivit unui mesaj pe Twitter al unei asistente de la Spitalul Westchester Medical Center, numele fetiţei lor ar fi Violet. Mesajul a fost şters curând, însă, deci nimic oficial nu se ştie încă. Unii au glumit pe seama numelui, spunând că ar trebui să o cheme Raspberry Preserve Reynolds, după site-ul mamei.

“Bebeluşul a sosit mai devreme, dar toată lumea e fericită şi sănătoasă. Casa Bedford este pregătită pentru el. Toţi vor sta acolo primele zile de viaţă ale copilului”, afirmă o sursă.

Cuplul a fost foarte pregătit pentru venirea pe lume a primului lor copil, la 2 ani de la nunta lor. Ryan (38) a ajutat-o foarte mult pe blondina din “Gossip Girl” cu treburile, fiind foarte entuziasmaţi amândoi. “Ryan e un soţ foarte iubitor, i-a făcut mereu masaje lui Blake, pentru picioare şi pentru spate, o face fără să îi spună ea”, adaugă aceeaşi sursă a tabloidului despre fericiţii părinţi.

Actorii s-au căsătorit în 2012, după o pasională relaţie de 11 luni. Amândoi sunt familişti convinşi, în ciuda diferenţei de vârstă de 11 ani între ei. Felicitări cuplului!

Blake Lively, cea mai sexy gravidă a anului

Proaspăta mămică de 27 de ani a câştigat de mult titlul de cea mai rafinată gravidă din lumea showbiz-ului, Blake Lively păstrându-şi stilul admirabil chiar şi-n timpul sarcinii. Pritnre alte gravide faimoase care aşteaptă să nască anul acesta se numără Shakira, Liv Tyler, Keira Knightley şi Kate Middleton.