Vedete

Ce se întâmplă cu Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1

Ce se întâmplă cu Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1 camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Cum există un risc mare de infectare cu coronavirus dacă călătorim, dacă intrăm în contact cu multe persoane, probabil mulţi dintre Români vor face anul acesta Revelionul în faţa televizoarelor, cu Dan Negru, la Antena 1.

Ce se întâmplă anul acesta cu Revelionul 2021? Au loc schimbări. 

“Pentru că primesc sute de mesaje şi pentru că meme-urile despre «Revelionu’ cu Negru» văd că-s virale deja din octombrie, am zis că anul ăsta să vă povestesc mai multe. Împreună cu echipa de producţie tv am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie: 2-3-4 decembrie. Deci, se face! Cu toate măsurile de siguranţă!”, a dezvăluit Dan Negru pe Facebook. 

Conform click.ro, se pare că pe durata a trei zile vor avea lor filmările Revelionului 2021 de la Antena 1. Costurile sunt mai mari decât de obicei: “Pentru că din cauza situaţiei de acum cu distanţare socială, se va filma timp de trei zile şi totul va costa triplu, pentru că artiştii invitaţi vor trebui să piardă 3 zile şi vor să fie plătiţi pentru asta. La fel şi oamenii din echipa de filmare care vor trebui să lucreze mai mult”.

Ce invitaţi are Dan Negru la Revelionul 2021

Amintirile despre artiştii grei cu care a lucrat sunt pentru cunoscutul prezentator de nepreţuit. “Acu' 20 de ani, după o filmare de Revelion, Gică Petrescu m-a întrebat dacă am drum pe la Universitate să-l las şi pe el acasă. Stătea pe lângă Cercul Miltar. Tot drumul am povestit despre clătite! Habar n-am cum am ajuns să vorbim despre asta dar nea Gică mi-a povestit cum Cezarina, soţia lui, făcea cele mai bune clătite din Bucureşti.

Aseară l-am sunat pe Selly şi am confirmat cu el zilele de filmare. Va fi unul dintre invitaţii mei. Acu' 20 de ani, când povesteam cu nea Gică despre clătite, Selly încă nu se născuse. La multi ani, Romănia! Work in progress”.

Foto: Facebook

Modifică Setările