News

Ce topmodel celebru câştigă 148.000 $ pe zi?

Ce topmodel celebru câştigă 148.000 $ pe zi?

E blondă, braziliancă şi familistă convinsă. Iar corpul i-a adus o avere de 47 de milioane de dolari numai într-un singur an, fiind cotată drept cel mai bine plătit manechin din lume în 2013. Despre cine este vorba?

Topmodelul brazilian Gisele Bündchen, a câştigat în ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezintă o medie de 148.000 de dolari pe zi.

Bündchen, care a fost desemnată, pentru al şaptelea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, ar putea câştiga şi mai mult în 2014, datorită contractului semnat cu H&M, filmului pentru Chanel, realizat de Baz Luhrmann, şi prezentărilor de modă pentru branduri ca Carolina Herrera, Isabel Marant, Emilio Pucci şi Balenciaga.

Gisele, în vârstă de 33 de ani, care are doi copii, Vivian şi Benjamin, cu soţul ei, fotbalistul american Tom Brady, are o avere estimată la aproximativ 427 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes, care îi urmăreşte veniturile începând din 2001.

Cu toate acestea, top-modelul, care s-a situat pe locul al 56-lea în publicaţia Celebrity 100, nu a confirmat niciodată această sumă şi a susţinut că cifra a fost supraestimată.

Ea a explicat la începutul acestui an: "Este trist pentru că oamenii care scriu lucrurile acestea nu au acces la conturile mele bancare". "Este ok, câştig foarte bine, dar nu atât de mult pe cât spun ei", a completat Gisele Bündchen.

Foto: pagina personală

Modifică Setările