News

Ce topmodel celebru câştigă 148.000 $ pe zi?

Ce topmodel celebru câştigă 148.000 $ pe zi?

E blondă, braziliancă şi familistă convinsă. Iar corpul i-a adus o avere de 47 de milioane de dolari numai într-un singur an, fiind cotată drept cel mai bine plătit manechin din lume în 2013. Despre cine este vorba?

Topmodelul brazilian Gisele Bündchen, a câştigat în ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezintă o medie de 148.000 de dolari pe zi.

Bündchen, care a fost desemnată, pentru al şaptelea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, ar putea câştiga şi mai mult în 2014, datorită contractului semnat cu H&M, filmului pentru Chanel, realizat de Baz Luhrmann, şi prezentărilor de modă pentru branduri ca Carolina Herrera, Isabel Marant, Emilio Pucci şi Balenciaga.

Gisele, în vârstă de 33 de ani, care are doi copii, Vivian şi Benjamin, cu soţul ei, fotbalistul american Tom Brady, are o avere estimată la aproximativ 427 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes, care îi urmăreşte veniturile începând din 2001.

Cu toate acestea, top-modelul, care s-a situat pe locul al 56-lea în publicaţia Celebrity 100, nu a confirmat niciodată această sumă şi a susţinut că cifra a fost supraestimată.

Ea a explicat la începutul acestui an: "Este trist pentru că oamenii care scriu lucrurile acestea nu au acces la conturile mele bancare". "Este ok, câştig foarte bine, dar nu atât de mult pe cât spun ei", a completat Gisele Bündchen.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Cine e noua imagine a parfumului Chanel No. 5?

Beauty

Cine e noua imagine a parfumului Chanel No. 5?

E de origine braziliană şi e cel mai bine plătit manechin din lume. De-acum, ea se înscrie şi pe lista femeilor celebre care au promovat celebrul parfum al Casei Chanel, printre care Marilyn Monroe şi Catherine Deneuve.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Ronaldo, mire a patra oară

News

Ronaldo, mire a patra oară

După o relaţie ce durează de aproape un an, fosta glorie a fotbalului brazilian se va căsători cu aleasa lui, Paula Morais, cu nouă ani mai tânără decât el. Cei doi şi-au ales deja verighetele!

FOTO Gisele Bündchen, sexy în aşternuturi

News

FOTO Gisele Bündchen, sexy în aşternuturi

Supermodelul de 33 de ani pare c-abia s-a trezit, la timp pentru un shooting glamouros. Nu de alta, dar Gisele semidezbrăcată, între cearşafuri, arătând proaspăt şi senzual

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

FOTO Cine e cel mai bine plătit topmodel din lume?

Fashion

FOTO Cine e cel mai bine plătit topmodel din lume?

Ca în fiecare an, revista „Forbes“ a realizat topul celor mai bine plătite manechine de pe mapamond, iar cea care conduce în clasament a înregistrat, într-un singur an, 42 de milioane de dolari.