News

Cum a surprins-o iubitul tinerel pe Mariah Carey de ziua ei?

Cum a surprins-o iubitul tinerel pe Mariah Carey de ziua ei?

Este o femeie împlinită! Are doi copii frumoşi şi sănătoşi, o carieră impresionantă şi un iubit tinerel, dispus să-i îndeplinească până şi cele mai ascunse şi întunecate dorinţe. Ieri, acesta din urmă a sărbătorit-o cu fast, dat fiind faptul că a împlinit 47 de ani. ”La mulţi ani, Mimi” Mariah Carey şi Bryan Tanaka au fugit de la Hollywood într-o vacanţă romantică, unde s-au bucurat neîncetat unul de altul. De unde ştim? Din postările celor doi îndrăgostiţi de pe reţelele de socializare.

Se pare că iubitul tinerel a dus-o pe Mariah într-o vacanţă exotică, unde s-au bucurat de soare, nisip fin şi apă cristalină. Iar la mijlocul nopţii... artista a primit multe cadouri din partea iubitului ei. ”Dăm startul festivităţilor aniversare într-un cadrul relaxant şi şic”, a fost descrierea pe care dansatorul a postat-o în dreptul unei fotografii în care apare el în prim plan, iar Mariah în cel secund.

Bryan şi Mariah au plecat într-o vacanţă exotică

Desigur, n-a pierdut nici ocazia de a-şi complimenta iubita şi de a-i ura toate cele bune. ”Eşti frumoasă. La mulţi ani, Mimi”, este mesajul adresat de Bryan Tanaka artistei, de ziua ei.

Mariah a primit cadouri la mijlocul nopţii

Ulterior, şi diva pop a postat pe o reţea de socializare un mesaj la adresa fanilor internauţi, în care le-a mulţumit pentru urări. ”Sunt chiar mişcată de frumoasele mesaje aniversare pe care mi le-aţi transmis.”, a scris aceasta pe Twitter.

Relaţia lor datează încă de la sfârşitul anului trecut

foto: instagram