Vedete

Cum arată familia lui Smiley? Cântăreţul şi fratele său şi-au revăzut părinţii şi bunica după luni de izolare

Cum arată familia lui Smiley? Cântăreţul şi fratele său şi-au revăzut părinţii şi bunica după luni de izolare camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Primul drum pe care l-a făcut Smiley după izolare a fost la părinţii săi! Şi-a luat fratele şi iubita şi i-au vizitat pe cei dragi! Nu au ratat momentul şi au făcut şi poze împreună!

Luni de zile au stat închişi în casă, în izolare, din cauza coronavirusului care a făcut prea multe victime. Restricţiile nu mai sunt aceleaşi acum, în localitate putem ieşi fără declaraţie, însă în afara ei avem nevoie de una, dar şi de un motiv întemeiat. Iată că artistul Smiley le-a dus dorul celor dragi. Împreună cu fratele şi cu iubita Gina Pistol au mers la părinţii săi acasă. 

L-au revăzut pe tatăl lor, pe mama, pe bunica şi aşa s-au pozat împreună. Se pare că artistul e darnic, nu se mai fereşte de ochii publicului atunci când vine vorba despre viaţa personală. A recunoscut cât de dor îi era de preparatele mamei şi ale bunicii, dar şi să îi strângă pe toţi în braţe. 

"Ne era dor de îmbrăţişările lor, de mâncarea de la mama şi bunica, de vorbele de duh ale tatălui nostru,d e bucuria de a fi împreună!Ce zi minunată!", a scris Smiley pe Facebook.

Priviţi în galeria foto prima imagine după izolare cu familia lui Smiley, dar şi alte poze de colecţie cu artistul alături de cei dragi!

Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Smiley?

Filip, fratele lui Smiley, este născut pe 25 aprilie 1990 şi este foarte apropiat de artist, iar în urmă cu o lună, atunci când Smiley a organizat „Music Journey“, cea mai importantă  sesiune muzicală privată din România, Filip a apărut în public.

„Lucrăm în una dintre cele mai frumoase şi aducătoare de emoţii industrii din lume. Muzica nu are graniţe pentru ascultători şi nu trebuie să aibă nici pentru cei care o fac şi o produc. Astfel, odată cu #MusicJourney, muzica nu mai are graniţe nici pentru HaHaHa Production. O întâlnire între creatorii de muzică de la Ha şi cei din America, UK sau Norvegia care au făcut muzică de succes mondial pentru cei mai mari artişti ai lumii este un eveniment teribil de important atât pentru noi, cât şi pentru întreagă industrie românească cu care aceşti creatori vor intră în contact când vor veni la noi în ţară“, spunea Filip Maria, fratele lui Smiley.

În urmă cu un an, Filip suferise o transformare, acesta slăbise aproximativ 20 de kilograme.

Foto: Facebook