Gossip

Cum a slăbit Christina Aguilera 35 de kilograme

de admin

Cum a slăbit Christina Aguilera 35 de kilograme

Noul look al cântăreţei a uimit pe toată lumea, când a apărut vizibil mai slabă şi mult mai suplă decât acum câteva luni de zile. După un program intens de slăbit, vedeta a apărut cu aproape 35 de kilograme în minus!

Însă unii specialişti sugerează că artista de 32 de ani se datorează unei diete drastice şi chiar operaţiilor estetice, la care ar fi apelat pentru a avea iarăşi un corp perfect conturat. Christina s-a luptat, în ultimii ani, să slăbească, mai ales că gurile rele ar fi spus că e însărcinată – din cauza kilogramelor în plus. La un an diferenţă, vedeta arată la fel de slabă ca la începutul carierei sale.

„Cred că avea în jur de 80 de kilograme, iar acum are în jur de 45-50“, crede Dr. Fred Pescatore. Mai mult, el crede că şi o operaţie de lifting al sânilor e de luat în calcul, „pentru că s-au redus ca mărime perfect, ceea ce e puţin probabil“.

Înainte, în septembrie-octombrie 2013:

De asemenea, chirurgul Dr. Lane Wyatt spune că se poate slăbi drastic în mai puţin de un an, prin diferite metode: „În 10 luni, pacienţii pot pierde 35-40 kg cu o dietă agresivă, sport, pastile şi chirurgie“, iar Christina ar fi putut apela la „liposucţie în zona abdomenului pentru acea talie vizibil subţiată“.

Foto: Wenn

Modifică Setările