Agenda

Cum sunt, în viaţa reală, cei şase concurenţi rămaşi în cursă la Supravieţuitorul?

Cum sunt, în viaţa reală, cei şase concurenţi rămaşi în cursă la Supravieţuitorul?

Cine urmăreşte show-ul de pe Pro TV, ştie că acesta a ajuns aproape de faza finală şi că în cursa pentru premiul de 100.000 de euro au mai rămas şase aventurieri, pe lângă cei trei exilaţi care aşteaptă să reintre în joc. Noi vă propunem să aflăm mai multe despre cei care nu au fost votaţi, până acum, să iasă din concurs, la vreun consiliu tribal. De la stânga la dreapta: Andrei, Andreea, Iulian, Otniela, Adina şi Robert Andrei, Iulian, Robert, Otniela, Andreea şi Adina sunt cei şase care, până în ediţia difuzată aseară, se aflau încă pe insula din Filipine. Noi am studiat răspunsurile date în interviurile realizate cu ei înainte de competiţie, pentru a observa cât din ce au declarat atunci s-a imprimat şi în jocul lor.

Robert, 30 de ani: „Sunt o fire temătoare, chiar anxioasă în anumite situaţii“

Oraş: Cluj Napoca

Ocupaţia: Masterand Educaţie Fizica şi Sport

Îţi faci prieteni uşor sau stai retras şi analizezi?

- Aici este vorba de socializare sau de a caută un adevărat prieten? Este punctul în care de cele mai multe ori stau retras şi analizez. Gândesc. De multe ori, mai mult decât aş avea nevoie. Sunt o fire temătoare, chiar anxioasă în anumite situaţii. Însă dacă e vorba de socializare, atunci sunt deschis spre orice direcţie în fel şi fel de subiecte. De la politică până la spiritualism.

Insula pustie sau munte?

- Prefer muntele înaintea insulei pustii. Muntele este interminabil pe când o insula pustie te delimitează prin propria ei existenţa. Muntele poate surprinde mai mult decât o insula pustie atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Energia dată de munte o simt mult superioară unei insule.

Urmezi decizia grupului sau preferi să iei decizia pentru grup?

- Urmez decizia grupului atâta timp cât simt că nu sunt îndoieli între membrii acelui grup. Dacă se ajunge în acel punct voi începe să canalizez spre o decizie proprie. Acea decizie proprie este doar asumată de mine. În adevărată ei esenţă se bazează pe o multitudine de păreri şi dorinţe ale celorlalţi membri din grup.

Andrei, 27 de ani: „Îmi place să las grupul să decidă, dar între soluţiile pe care le dau eu“

Oraş: Bucureşti

Ocupaţie: Consultant IT

Un film în faţă televizorului sau o seară cu gaşcă în club?

- O seară cu gaşcă la o bere/activitate sportivă, orice în afară de cluburi. Nu îmi plac cluburile.

 Îţi faci prieteni uşor sau stai retras şi analizezi?

- Îmi fac prieteni foarte uşor. Deşi căţăratul/mersul pe munte pare o activitate solitară, nu este aşa. Am mers chiar şi cu 200 oameni pe munte.

Urmezi decizia grupului sau preferi să iei decizia pentru grup?

- Îmi place să las grupul să decidă, dar între soluţiile pe care le dau eu :)) Glumesc. Decizia grupului este cea mai importantă. Dar dacă grupul nu poate să decidă, îmi asum riscul şi decid eu. Deşi uneori este un risc foarte mare asumat, este mai bine să mergi într-o direcţie decât să te blochezi la o răscruce.

survivor 3
De la stânga la dreapta: Adina, Robert, Otniela, Andrei, Andreea şi Iulian

Iulian, 18 ani: „De cele mai multe ori urmez decizia grupului“

Oraş: Râşnov

Ocupaţie: Sportiv, sărituri cu schiurile

Spui verde în faţă ce te deranjează sau explici politicos?

- În majoritatea cazurilor încerc să explic cât mai politicos posibil pentru a nu deranja persoană respectivă sau să o jignesc.

Urmezi decizia grupului sau preferi să iei decizia pentru grup?

- De cele mai multe ori urmez decizia grupului pentru a nu crea conflicte, dar atunci când consider că ideea mea ar ajută, atunci intervin.

 - Un film în faţă televizorului sau o seară cu gaşcă în club? De ce?

- Depinde de circumstanţe, dar de cele mai multe ori prefer o noapte în club cu prietenii.

Andreea, 24 de ani: „Sunt genul ce este în guşă şi-n căpuşă“

Oraş: Bucureşti

Ocupaţie: Instructor de patinaj artistic

Spui verde în faţă ce te deranjează sau explici politicos?

- Hmmm... cam spun verde în faţă ce mă deranjeza, uneori mai repezită, alteori politicos, dar sunt genul ce este în guşă şi'n căpuşă.

- Preferi muncă de echipă sau să îi direcţionezi încet-încet către obiectivele tale?

- Prefer muncă în echipă...las cu drag pe alţii să îşi însuşească rolul de lider, dar...pentru că mereu există un dar...să nu uite şi de obiectivele celor din echipă.

- Sarmale sau fructe de mare? De ce?

- Garantat sarmale, pentru că sunt o gurmandă, iar sarmalele sunt felul meu preferat de mâncare.

survivor 2
De la stânga la dreapta, sus-jos: Otniela, Andreea, Andrei, Iulian, Adina şi Robert.

Otniela, 27 de ani:  „Când apar într-un grup pentru prima oară prefer să stau deoparte“

Oraş: Bucureşti

Ocupaţie: Make-up artist

Un film în faţă televizorului sau o seară cu gaşcă în club?

- Greu de ales. Depinde foarte mult de genul filmului pe care urmează să îl văd şi de stare mea în momentul în care decid cum urmează să îmi petrec seară.  Totuşi, cred că aleg distracţia cu gaşcă, fiindcă serile petrecute cu prietenii mă încarcă de energie.

Îţi faci prieteni uşor sau stai retras şi analizezi?

- Îmi fac prieteni foarte uşor pentru că sunt o fire sociabilă. Dar atunci când apar într-un grup pentru prima oară prefer să stau deoparte şi să analizez puţin oamenii. Cred că aşa ajungi să observi că nu toţi cei care îţi zâmbesc îţi vor şi binele, iar eu sunt genul de persoană care leagă prietenii sincere şi de lungă durată aşa că îmi doresc să cunosc puţin oamenii cu care urmează să interacţionez.

Spui verde în faţă ce te deranjează sau explici politicos?

- Haha, trebuie să fiu mult prea nervoasă şi să fie ceva mult prea nedrept că să-i spun verde în faţă, fără să o menajez, persoanei căreia urmează să-i zic. În general, aleg varianta politicoasă, varianta în care cântăresc bine cuvintele în aşa fel încât să nu rănesc şi să nu fac persoană de lângă mine să se simtă prost, dar cel mai important să nu regret, apoi, vorbele respective.

Faci planuri şi le împărtăşeşti sau lucrezi de unul singur pentru obiectivele tale?

- În general nu fac planuri fiindcă sunt caracterizată de o fire spontană. Am nişte linii mari pe care le am în minte, dar drumul până acolo niciodată nu o să fie stabilit. Îmi place imprevizibilul. Mă bazez foarte mult pe instinct, pe contextul în care mă aflu,  pe un mod corect de a acţiona, bazat pe principii bine înrădăcinate după care îmi ghidez existenţa. Cred că reţetele nu funcţionează, pentru că suntem diferiţi şi ceea ce este bine pentru ţine posibil să nu fie şi pentru mine. Sunt foarte ambiţioasă şi atunci când sunt subestimată am să dau 200% pentru a atinge obiectivul dorit, iar de cele mai multe ori reuşesc chiar să mă surprind pe sine! Important este că tu să crezi în ţine şi să nu îţi cauţi confirmarea în cei din jur şi ai să reuşeşti să atingi stelele!

Adina, 28 de ani:  „Nu leg prietenii cu oricine“

Oraş: Bucureşti

Ocupaţie: Student medicină

Îţi faci prieteni uşor sau stai retrasă şi analizezi?

- Nu leg prietenii uşor pentru că nu leg prietenii cu oricine, trebuie să existe compatibilitate, aşa că mai întâi analizez.

Preferi munca de echipa sau să îi direcţionezi încet-încet către obiectivele tale? De ce?

- Pot să muncesc foarte bine şi în echipa, dar prefer să muncesc singură pentru că sunt mult mai eficientă, mă organizez mult mai bine.

Urmezi decizia grupului sau preferi să iei decizia pentru grup?

- Cred că toată lumea vrea să ia decizia într-un grup, dar într-un grup decizia o va lua majoritatea, iar minoritatea se va supune. Dacă se întâmplă să fiu în minoritate şi să trebuiască să mă supun deciziei grupului o să mă supun, dar n-o să fiu mulţumită şi o să încerc să-i conving să mergem cum vreau eu sau măcar să înţeleg de ce au luat decizia respectivă, pentru că e posibil să fie mai bună decât a mea şi să nu-mi dau eu seama.

Modifică Setările