Lifestyle

Dieta lui Meghan Markle. Cum se menţine în formă Ducesa de Sussex pe timpul sarcinii

Dieta lui Meghan Markle. Cum se menţine în formă Ducesa de Sussex pe timpul sarcinii camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Pe vremea când scria pe propriul blog, The Tig, Meghan a dezvăluit că este gurmandă şi că, deşi susţine o viaţă sănătoasă, mai trişează, din când în când, cu câte un desert ori un preparat caloric.

Totuşi, în principiu, Meghan Markle are o dietă echilibrată, bazată pe legume, fructe şi alimente sănătoase. Este foarte posibil ca acum, când locuieşte la Palat şi face parte din familia regală, Meghan să nu-şi fi schimbat foarte mult obiceiurile alimentare. Iată, aşadar, cum arată dieta ei!

Dieta lui Meghan Markle: nu sare peste micul dejun

Meg este învăţată să-şi înceapă ziua cu un mic dejun bogat în nutrienţi. Va opta pentru un bol de ovăz cu o banană ori alt fruct, miere de manuka şi polen, alături de o cană cu apă caldă şi lămâie. Ori, alteori, s-ar bucura de o omletă cu brânză, ierburi aromatice şi pâine toast. Nu zice ”nu” nici avocado-ului, despre care spune că e preferatul ei.

Dieta lui Meghan Markle: prânzul gluten-free

Deşi nu face din asta o regulă, Meghan preferă să consume alimente gluten-free la prânz, căci a sesizat o diferenţă la nivelul tenului, dar şi la nivelul energiei din corp atunci când nu consumă produse cu gluten. ”Încerc să mânânc produse vegane în timpul săptămânii, aşa am mai multă flexibilitate în regimul alimentar în weekend. Nu e o dietă, e un stil de a trăi sănătos. Totul ţine de cum echilibrezi lucrurile”, declara Meghan Markle pentru Best Health în 2015. Ducesa preferă salatele ori sashimi pentru prânz.

Dieta lui Meghan Markle: adoră sucurile verzi

Meghan spune că vrea să evite cafeina dupa-amiază, motiv pentru care apelează la sucurile verzi pentru un boost de energie. ”E uşor să te repezi către cafeină pe la 4 după-amiază. Dar eu amestec varză kale, un măr, spanac, lămâie şi ghimbir dimineaţa şi-l iau cu mine la muncă. Mereu am crezut că e mai revigorant să bei aşa ceva decât un espresso”, spunea soţia lui Harry acum câţiva ani.

Dieta lui Meghan Markle: cina preparată în casă

Dacă pe vremea când era actriţă mai lua cina în oraş, acum preferă să ia cina cu Harry, în intimitatea reşedinţei lor. Şi deşi nu mai găteşte cu regularitatea cu care obişnuia, Meghan mai intră şi acum în bucătărie. Ce pregăteşte? Pui la rotisor, supe sau miel. De altfel, Ducesa a povestit că Harry a cerut-o în căsătorie după ce gătise împreună un pui la rotisor.

Dieta lui Meghan Markle: desertul preferat este banana bread

În timpul vizitei regale din Australia, Ducesa de Sussex şi-a surprins gazdele cu un desert preparat chiar de către ea: banana bread. Meghan a mărturisit că aceasta este specialitatea ei şi că e ”delicioasă”.

Ce nu mănâncă pe timpul sarcinii: fructe de mare

Deşi se ştie că îi plac foarte mult, Meghan nu va putea să se bucure de fructe de mare pe timpul sarcinii. Acest preparat nu este recomandat pentru femeile însărcinate. Localurile ei favorite, în care se vând fructele de mare, sunt Sugarfish şi Sushi park din Los Angeles.