News

Dressing-ul lor valorează mai mult decât casa noastră! Ce piese WOW nu le lipsesc din garderobă acestor dive?

Dressing-ul lor valorează mai mult decât casa noastră! Ce piese WOW nu le lipsesc din garderobă acestor dive?

Îndrăzneşte să tragi o privire la toate minunăţiile care există în dressing-ul unora dintre cele mai frumoase şi mai glamour femei din lume! Vedetele ne-au invitat la un tur privat, ca să le admirăm garderoba absolut spectaculoasă!

Jennifer Lopez

Deţine o încăpere plină numai cu blugi!

O divă absolută cu cheltuială vestimentară se ţine! Nici nu ne imaginam altfel! Iar pentru numeroasele ei achiziţii fashion, JLo şi-a comandat un dressing format din mai multe încăperi. Cu alte cuvinte, Jennifer deţine un fel de apartament compartimentat pe încăperi spaţioase, pline cu pantofi, haine, bijuterii, etc. Şi toate aceste camere sunt incluse în vila divei, bineînţeles.

In style!

Nu-i de mirare că Lopez a permis accesul presei în dressingul ei! Are cu ce se lăuda! De la încăperea destinată exclusiv încălţărilor, unde Jen probează stiletto marca Manolo Blahnik înainte de a se decide cum să iasă în lume, până la un adevărat departament de jeanşi. Da, da, artista are o cameră întreagă numai cu blugi!

Rochia care a transformat-o în style icon!

Dar piesa de rezistenţă trebuie să fie rochia Versace, pe care diva a purtat-o la Grammy 2000 şi care a provocat o adevărată isterie în rândul admiratorilor ei. De fapt, este ţinuta care a transformat-o instant într-un style icon! Şi chiar că înţeleg de ce...

Modifică Setările