Royals

"Elementele Naturii", expoziţia de fotografie a Principesei Sofia FOTO

"Elementele Naturii", expoziţia de fotografie a Principesei Sofia FOTO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Sora Principesei Moştenitoare Margareta a inaugurat, în foaierul Sălii Media a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, expoziţia personală de fotografie.

Principesa Sofia a realizat de-a lungul timpului o serie de peisaje fotografice, creaţii care atestă talentul şi măiestria sa. Expoziţia "Elementele Naturii" cuprinde 50 de peisaje fotografice realizate în Bretania (Franţa) în ultimii doi ani, prin care Alteţa Sa Regală dezvăluie frumuseţea naturii.

La evenimentul de inaugurare a expoziţiei au fost prezenţi Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria, dar şi Ion Caramitru, directorul general al Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, artistul Ştefan Câlţia şi Iren Arsen, directorul editurii Curtea Veche Publishing.

Cu aceeaşi ocazie, a avut loc lansarea colecţiei de 36 de fotografii de artă „Ultramarine”, sub formă de cărţi poştale, care poartă semnătura Principesei Sofia, apărută la Curtea Veche Publishing. Fotografiile au fost realizate de Principesa Sofia în Bretania şi au ca temă, în principal, oceanul.

Expoziţia „Elementele Naturii” va putea fi vizitată, în foaierul Sălii Media, în perioada 26 aprilie – 10 mai 2017, în orele de program ale Teatrului Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti (zilnic între orele 14.00 – 18.30, cu excepţia zilelor de luni).

______________

Alteţa Sa Regală Principesa Sofia este cea de-a patra fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana ai României. S-a născut la Atena, în Grecia, la 29 octombrie 1957. A studiat în Elveţia şi Marea Britanie, apoi, în Statele Unite, a urmat cursuri de Arte Frumoase la University North Carolina, Ashevillle, şi de design grafic şi fotografie la Corcoran College of Art and Design din Washington, DC. O lungă perioadă, Principesa Sofia a lucrat şi a expus, cu succes, lucrări de artă, pe ambele maluri ale Atlanticului. În prezent, Principesa Sofia locuieşte în Franţa, împreună cu fiica sa, Elisabeta-Maria.

Foto: Daniel Angelescu