News

Goldie Hawn, despre cel mai greu moment din tinereţea ei: ”Am avut o depresie aşa gravă, că nu puteam să ies din casă”

Goldie Hawn, despre cel mai greu moment din tinereţea ei: ”Am avut o depresie aşa gravă, că nu puteam să ies din casă”

Celebră de peste 50 de ani şi căsătorită de aproape 40 cu Kurt Russell, actriţei Goldie Hawn i-a zâmbit norocul mereu. La începutul carierei, însă, pe când era foarte tânără, s-a luptat cu o depresie severă.

La 75 de ani, Goldie Hawn şi-a păstrat acelaşi zâmbet inconfundabil şi de-a dreptul molipsitor. Are o carieră de excepţie la Hollywood şi un soţ pe care îl iubeşte de 35 de ani, Kurt Russell. Lucrurile nu au stat dintotdeauna aşa, însă, viaţa ei nu a fost numai lapte şi miere. Vedeta a povestit în emisiunea ”Good Morning Britain” despre depresia severă traversată în tinereţe. 

Goldie Hawn

”Eram foarte tânără când am intrat în depresie. Aveam 21 de ani, începeam să am succes, a fost foarte dificil. Eu nu ţineam neapărat să devin celebră. Atât de rea era depresia, că nu  puteam nici să ies din casă, să mă arăt în public. A trebuit să muncesc mult cu mine ca să depăşesc această problemă”, a mărturisit Goldie Hawn, care în alte rânduri a declarat că, în acelaşi timp, s-a născut cu o predilecţie către fericire.

Goldie Hawn  şi Kurt Russell

”Am mers la un psiholog şi aşa am învăţat să-mi liniştesc mintea, am aflat ce se întâmplă în creier, efectiv am început să studiez creierul uman. Fericirea este o alegere. Din păcate, pe atunci nu voiam să fac marea cu sarea, eu voiam să merg acasă. Voiam să fiu profesoară de dans la o şcoală, îmi făcusem planul. Eu nu aveam iluzia grandorii, chiar deloc, eram extrem de realist. Apoi lucrurile s-au schimbat total”, a declarat mama actriţei Kate Hudson. 

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările