OK! goes to Dubai

Gwyneth Paltrow, Kate Hudson şi Zoe Saldana îşi povestesc aventurile în Dubai!

Gwyneth Paltrow, Kate Hudson şi Zoe Saldana îşi povestesc aventurile în Dubai!

Superstarurile de la Hollywood vor porni în călătorii de explorare a Dubaiului, pline de inspiraţie, căutare, descoperiri şi conexiuni.

 

Gwyneth Paltrow, Kate Hudson ŞI Zoe Saldana joacă în producţia "Dubai: ‘A story takes flight", un film de scurt metraj despre cum să descoperi Dubai pe cont propriu. Regia îi aparţine premiatei Reed Morano. Dubai’s Department of Tourism and Commerce Marketing (Dubai Tourism) anunţă astfel colaborarea cu superstarurile de la Hollywood Gwyneth Paltrow, Kate Hudson şi Zoe Saldana. Proiectul se centrează pe filmul de scurt metraj, ‘A Story Takes Flight’, în care actriţele îşi joacă propriul rol, pornind în călătorii de explorare a Dubaiului, pline de inspiraţie, căutare, descoperiri şi conexiuni.

Issam Kazim, CEO, Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing (DCTCM) a spus: “ ‘A Story Takes Flight’ este aparte de orice alt film tocmai pentru că vorbeşte despre caracterul definitoriu al oraşului nostru. Este o poveste despre modul în care fiecare persoana îl descoperă interacţionând efectiv cu Dubai. Indiferent de cine eşti sau de unde vii, călătoria ta alături de noi nu are linie de sosire – iar căile de explorat sunt infinite.”

Sub semnatura regizoarei Reed Morano, premiată Emmy şi Director’s Award, cunoscută pentru stilul său cinematografic natural şi intruziv, filmul captează esenţa fiecărei actriţe şi relaţia personală dintre ele, surprinzând în acelaşi timp şi frumuseţea Dubaiului.

Retrăind experienţa, actriţa câştigătoare de Oscar, Gwyneth Paltrow a spus: “Una dintre plăcerile mele atunci când călătoresc este să mă conectez cu adevărat cu oraşul respectiv, cu oamenii săi şi cu partea de cultură locală. Dubai este special pentru că este un loc de contopire. Atât cei născuţi aici, care sunt atât de mândri de moştenirea lor, cât şi cei care au ajuns recent aici, aducând cu ei propriile valori şi tradiţii, toţi contribuie la scrierea unei viitoare poveşti a oraşului. Timpul petrecut de mine în Dubai a fost peste orice m-am aşteptat şi încă mi-a rămas atât de mult de văzut.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A story worth living. #Dubai #AStoryTakesFlight #ad

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Actriţa şi femeia de afaceri Zoe Saldana a adăugat: “Varietatea pe care Dubai mi-a oferit-o a fost perfectă. Am călărit la răsărit şi am ajuns să văd apusul de la o înălţime de 150 de metri. Abia aştept să îmi aduc băieţii aici ca să continuăm aventura.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My life supercharged – only in #Dubai!! 🐪🐪🐪 🏍️ #AStoryTakesFlight #ad

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

Câştigătoarea Emmy, actriţa Kate Hudson a completat: “Sincer, sunt atât de recunoscătoare pentru ospitalitatea de care am avut parte. Am petrecut mult timp explorând străzile din Old Dubai. Este incredibil să descoperi o artă atât de vibrantă şi o muzică a comunităţii în inima unui oraş atât de modern şi de futurist – ceea ce crede mare parte din oameni despre Dubai. Dar, sincer, prietenia oamenilor este cea care a făcut ca vizita mea să fie incredibilă şi din acest motiv mă voi întoarce.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My film within a film. Here's a sneak peek 🎥 #Sponsored #AStoryTakesFlight #Dubai

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Filmat timp de 8 zile cu o echipă formată din oameni din peste 30 de naţionalităţi, producţia evocă spiritul unui oraş născut din multiculturalism, oraş care continuă să prospere datorită oamenilor care trăiesc într-un loc căruia îi spun acasă. Trailer film:

Filmul va putea fi urmărit pe site-ul VisitDubai.com, pe canalele de Social Media ale Dubai şi ale celor 3 celebrităţi. Filmul va fi disponibil din data de 22.11.2019. Mai multe pe www.astorytakesflight.com.

 

Citește și ...