Interviu

INTERVIU Ana şi Radu Sârbu (ex O-Zone): "Eram nevoiţi să ne ascundem iubirea"

INTERVIU Ana şi Radu Sârbu (ex O-Zone): "Eram nevoiţi să ne ascundem iubirea"

E unul dintre cele mai sincere interviuri acordate de fostul membru O-Zone şi de partenera sa de viaţă, care au trecut prin multe împreună şi a căror dragoste a fost permanent testată. Iată-i după 19 ani de iubire, 16 de căsnicie şi 3 copii frumoşi vorbind cu francheţe despre cum a decurs viaţa lor împreună şi la ce surprize trebuie să ne aşteptăm din partea lor.

Sunteţi de-o viaţă împreună, ceea ce vedem tot mai rar, mai ales la cuplurile din lumea mondenă. Cum arată dragostea voastră după 16 ani de căsnicie/19 ani de relaţie?
Radu: Dragostea noastră este aceeaşi pe care o aveam la 16 ani, poate un pic mai matură, poate un pic mai responsabilă dar la fel de puternică. Pot să o compar cu uşurinţă cu un vin bun, cu cât mai mulţi ani adună cu atât mai delicios este. E mare păcat că mulţi se despart şi nu ajung să savureze această maturitate a relaţiei, pentru că sunt multe de descoperit atunci când îţi cunoşti partenerul mai bine decât te cunoşti pe sine însuţi şi înveţi că iubirea adevărată este atunci când oferi fără să aştepţi ceva în schimb.

Cât de greu a fost să vă trăiţi iubirea pe ascuns, pe vremea când băieţii din O-Zone trebuiau să pară singuri şi disponibili?
Radu: Acum ne amintim cu zâmbetul pe buze acea perioadă. Atunci însă era foarte greu... Când iubeşti, îţi doreşti ca toată lumea să ştie cât de fericit eşti, iar noi eram nevoiţi să ne ascundem. Până la urmă, cred că acest lucru ne-a testat, dar şi ne-a întărit foarte mult relaţia, ne-a învăţat să trecem peste obstacole peste care probabil mulţi nu ar fi trecut şi asta ne-a călit.

Ana, ai avut vreodată neplăceri sau gelozii legate de cohortele de fane care se îmbulzeau la concertele lor?
Ana: Au fost foarte multe cazuri cel puţin ciudate pentru mine, am găsit până şi o agendă care descria relaţia inventată dintre domnişoara respectivă şi iubitul meu, aşa că DA, de foarte multe ori am fost dată la o parte de fete care îşi doreau cu disperare să pună măcar o secundă mâna pe ei sau să obţină un autograf. Sincer, oricât de greu îmi era, ştiam că ele vor fi aici doar preţ de câteva minute, iar eu voi rămâne în viaţa lui pentru totdeauna.

Radu, spune drept, ţi-e dor de mulţimea aia de femei şi de euforia de la concertele O-Zone?
Radu: Deşi nu duc lipsă de femei superbe în viaţa mea, aş fi un mincinos să spun că nu (râde), însă trecutul nu mă bântuie şi am învăţat să depăşesc acest aspect şi să-mi concentrez energia pe prezent şi viitor. E dificil să te redresezi după un asemenea succes şi să laşi în urmă toate evenimentele acelea, ca o realizare de care să fii mândru toată viaţa, o lecţie uriaşă şi o amintire frumoasă. Sunt mulţi care n-au reuşit şi încă trăiesc acolo, în trecut... Şi mie, sincer, mi-a fost destul de greu, dar am reuşit. În primul rând, familia, dar şi realizările profesionale, colaborările cu artişti importanţi de la noi, dar şi de peste hotare, hiturile lansate cu diverse proiecte muzicale de succes, create de studioul şi casa de producţie Rassada Music, ai cărui fondatori suntem, m-a ajutat enorm să resetez priorităţile şi să văd lucrurile în clar, aşa cum sunt ele.

Modifică Setările