News

Mel Gibson a fost infectat cu coronavirus. Actorul de la Hollywood a stat o săptămână în spital

Mel Gibson a fost infectat cu coronavirus. Actorul de la Hollywood a stat o săptămână în spital camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Acum s-a aflat! Mel Gibson a fost infectat cu coronavirus! Celebrul actor şi regizor a fost internat în spital pentru o săptămână, medicii l-au avut sub observaţie!

Dacă unele celebrităţi au ieşit public şi au spus că sunt infectate cu coronavirus, cum au procedat Tom Hanks şi soţia, sunt altele care s-au ferit să dezvăluie fanilor şi urmăritorilor că au fost testate potitiv cu noul virus. Este şi cazul lui Mel Gibson. 

Actorul şi regizorul australian în vârstă de 64 de ani a fost spitalizat timp de o săptămână, în primăvara acestui an, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, iar de atunci s-a vindecat complet. Se pare că actorul a fost testat pozitiv în luna aprilie şi a fost tratat într-un spital din Los Angeles.

„A fost testat pozitiv în aprilie şi a petrecut o săptămână în spital”, a declarat reprezentantul lui. „A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi”. În prezent, actorul se simte foarte bine, dar poartă mască de protecţie de fiecare dată când iese pe stradă. 

Mel Gibson locuieşte în California cu partenera lui Rosalind Ross, cu care are o relaţie din 2014. Cei doi au un băiat, născut în 2017. El este al nouălea copil al actorului. Recent, chiar acum, în luna iulie, actorul a fost surprinsă pe stradă alături de familie. 

Foto: Profimedia

Modifică Setările