News

Nicole Scherzinger, singură? Iubitul Grigor Dimitrov, surprins cu Maria Sharapova

Nicole Scherzinger, singură? Iubitul Grigor Dimitrov, surprins cu Maria Sharapova

Formează un cuplu cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov de doi ani, însă se pare că relaţia lor a ajuns într-un punct mort. Iar faptul că acesta a fost văzut în compania fostei sale iubite, sportiva Maria Sharapova, alimentează şi mai tare zvonurile despărţirii. Nicole Scherzinger şi Grigor Dimitrov, în martie 2017 Nicole Scherzinger nu prea are noroc în dragoste! După relaţia on-off cu Lewis Hamilton, toată lumea a crezut că a găsit fericirea şi că va păşi, în curând, spre altar alături de noul ei iubit, tenismenul Grigor Dimitrov. Din păcate, se pare că lucrurile stau complet diferit în realitate.

Potrivit publicaţiei ”The Sun”, cei doi nu s-a mai văzut de aproape două luni, Nicole şi Dimitri decizând să ia o mică pauză în relaţia lor. ”Recemt, ea a avut câteva probleme personale, iar Grigor n-a putut s-o sprijine prin tot ce a trecut”, a povestit o sursă pentru publicaţia amintită anterior, motivând astfel pauza dintre cei doi.

Culmea e că-n toată această perioadă, când nu i-a putut fi aproape iubitei sale, bulgarul a fost văzut alături de o altă femeie frumoasă şi celebră. E vorba chiar de tenismena Maria Sharapova, cu care a avut în trecut o relaţie de doi ani. Cei doi au fost surprinşi împreună la un eveniment dedicat tenisului în Madrid, pe 4 mai.

Maria & Grigor, pe vremea când formau un cuplu.

Apropiaţii spun că mişcarea lui Grigor n-a fost chiar de blamat, dat fiind faptul că Nicole şi el au luat o pauză în relaţia lor. ”Sunt într-o pauză. S-a mai întâmplat asta anterior şi au reuşit să depăşească momentul”, a precizat aceeaşi sursă, despre relaţia dintre celebra cântăreaţă şi Grigor.

Nicole lasă să se înţeleagă că e totul OK în viaţa ei

Chiar şi aşa, noi nu putem să nu ne întrebăm cum a reacţionat Nicole când a auzit că bărbatul cu care s-a iubit în ultimii doi ani a petrecut timpul cu o altă fostă iubită. Cert e că pe reţelele de socializare Nicole lasă să se înţeleagă că viaţa ei decurge aşa cum ar trebui. Vacanţe exotice, prietenii şi familia aproape şi zâmbetul e nelipsit.

Nicole a petrecut aceste ultime zile în sânul familiei

foto: Instagram / arhivă / Hepta

Modifică Setările