News

Procesul AEG: dezvăluirile bodyguardului lui Michael Jackson

Deunăzi, fosta gardă de corp a megastarului a fost chemat în faţa instanţei să depună mărturie în procesul intentat de mama regelui pop, Katherine Jackson, companiei de asigurări ce trebuia să organizeze turneul „This is it“.

Michael La Perruque a povestit judecătorilor momentul în care el şi doi dintre copiii lui Michael Jackson, Prince şi Paris, l-au descoperit inconştient pe artist, în urmă cu mai mulţi ani, într-o cameră de hotel.

Copiii, care la vremea aceea aveau 3 şi, respectiv, 4 ani, l-au tocmai veneau de la o plimbare prin parcul Walt Disney World din Florida, când l-au găsit pe Michael căzut la podea. La Perruque i-a văzut pe cei mici cum se chinuiau să-l trezească şi, cum Michael nu dădea niciun semn, el însuşi s-a repezit să-I acorde primul ajutor, făcându-I respiraţie gură la gură, până la sosirea paramedicii.

La Perruque povestea cutremurat cum, deşi nu a găsit prin cameră medicamente, ci numai sticle goale de alcool, a fost sunat în toiul nopţii de către Jackson, ale cărui „vorbe erau foarte neclare. Era mai mult un mormăit şi n-am putut să înţeleg ce spunea“.

În finalul declaraţiei sale, fosta gardă de corp a afirmat că cred că „era doar un om singur, care avea nevoie să vorbească cu cineva“.

Depoziţia acestuia face parte din strategia avocaţilor familiei Jackson care vor să demonstreze că, înainte de apariţia Dr. Murray în peisaj, Michael nu lua medicamente şi că nu avea nevoie de un cardiolog, ci de un specialist care să-i trateze anemiile şi depresia.

Foto: pagina oficială, mj-upbeat.com

Comentarii

Articole asemănătoare

Cinci ani fără Michael

News

Cinci ani fără Michael

Zi neagră pentru fanii megastarului, care marchează astăzi cinci ani fără Regele Muzicii Pop. Post mortem, averea lui a fost în continuă creştere, iar în prezent depăşeşte datoriile pe care acesta lupta din răsputeri să le plătească în timpul vieţii.

Copiii lui Michael Jackson primesc o alocaţie de 8 milioane $

News

Copiii lui Michael Jackson primesc o alocaţie de 8 milioane $

Un tribunal a decis ca cei trei moştenitori ai megastarului, Prince, Paris şi "Blanket", să primească o alocaţie anuală din care să se asigure plata educaţiei, a vacanţelor şi gărzilor de corp care-i însoţesc.

O nouă lovitură pentru familia Jackson

News

O nouă lovitură pentru familia Jackson

Finalul procesului împotriva AEG Live, pe care o considerau vinovată de moartea fiului lor, le-a lăsat un gust şi mai amar părinţilor megastarului, după ce un judecători a decis ca aceştia să achite

News

Administratorii averii lui Michael Jackson s-au servit din averea lui?

Nici în mormânt megastarul nu-şi poate găsi liniştea şi, în ciuda averii colosale strânsă postmortem, care a acoperit datoriile acumulate în ultimii ani de viaţă, hienele financiare încă se înfruptă din munca sa.

News

Vedetele, despre Adrian Iovan

Impresionaţi de dispariţia subită a pilotului, cei care l-au cunoscut pe fost soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan au transmis câteva gânduri pe conturile lor de socializare. Iată câteva dintre ele.

Roxana Ciuhulescu
„Nu-mi vine să cred că... a zburat spre Rai.
A salvat 6 oameni, însă el n-a mai rezistat, eşti un erou Adrian Iovan. Îmi plânge sufletul pentru că am pierdut un prieten extraordinar şi un pilot de nota 10.

News

Procesul AEG: Katherine Jackson face recurs

Mama regretatului Michael Jackson nu are linişte până ce compania de asigurări care se ocupa de organizarea turneului „This Is It“ nu va fi trasă la răspundere pentru neglijenţă, în cazul morţii fiului ei.

News

Medicul Conrad Murray vrea să profeseze din nou

Doctorul care se face vinovat de sfârşitul tragic al starului pop Michael Jackson vrea să-şi reia activitatea, după ce va fi eliberat din închisoare. Ceea ce se va întâmpla cât de curând.

News

Mărturia lui Katherine Jackson, în procesul AEG

Mama regretatului artist Michael Jackson a depus vineri mărturie în procesul pe care I l-a intentat companiei AEG, organizatoarea concertelor pe care megastarul urma să le susţină la Londra.

News

Remembering Michael – viaţa lui în cifre

În urmă cu patru ani, ne luam adio de la cel care ne-a făcut să-i fredonăm atâtea cântece memorabile. Acum, rămân doar amintirile, pe care familia, avocaţii familiei, dar şi fanii le contabilizează deopotrivă.