Filme

Reacţia lui Marian Râlea, după ce s-a scris că ar fi murit

Reacţia lui Marian Râlea, după ce s-a scris că ar fi murit

Actorul a fost surprins că toată lumea a început să-l sune să verifice dacă a murit sau nu. Iată reacţia sa la valul de ştiri false.

PRO TV este postul de televiziune care a anunţat, în premieră, că Marian Râlea a murit.

Actorul a intrat în direct la postul de televiziune care i-a anunţat moartea, în urmă cu câteva momente, declarând că este bine-mersi, la filmări, şi că abia aşteaptă să vină ziua sa de naştere şi Crăciunul.

"Eu sunt la filmare. Nu m-am simţit rău, filmez de o săptămâna, de abia am terminat spectacolele. Nu am nicio problemă, sunt sănătos. Ei pot să dea orice, înorice caz mâine împlinesc 60 de ani. Nici măcar nu am mers la medic, nu am avut nicio problemă. De Crăciun plec la Braşov. O glumă, se mai întâmplă, nu mă supăr din asta", a declarat actorul Marian Râlea pentru Antena Stars.

Cunoscut pentru rolul "Magicianul” din emisiunile pentru copii de la începutul anilor '90, Marian Râlea are mai multe proiecte în derulare; face parte din distribuţia serialului "O grămadă de caramele", difuzat la Happy Channel, filmează pentru "Moromeţii 2" şi îl veţi putea urmări, în curând, într-un nou serial ce se va difuza la Antena 1, "Fructul oprit", un serial dramă produs şi regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei şi Radu Grigore.

Modifică Setările