News

Olivia Steer, mesaj dur către medicii oncologi: ”Veţi fi condamnaţi pentru genocid”

Olivia Steer, mesaj dur către medicii oncologi: ”Veţi fi condamnaţi pentru genocid”

Este de notorietate faptul că soţia lui Andi Moisescu se opune vaccinurilor şi tratamentelor invazive. Iar pe pagina ei personală de Facebook, Olivia Steer îşi exprimă vehement şi constant credinţele vizavi de medicina modernă din România, şi nu numai.

Cea mai recentă postare a ei din mediul virtual a stârnit, însă, nenumărate controverse, unii internauţi acuzând-o de instabilitate psihică şi de declaraţii false, Olivia Steer adresându-le un mesaj dur medicilor oncologi, care recomandă radioterapia şi chimioterapia ca tratamente pentru bolnavii de cancer.

”Va veni curând o zi în care toţi oncologii care au prescris radioterapie şi chimioterapie vor fi condamnaţi pentru genocid. #curând”, este mesajul dur, postat de Olivia, cea care susţine că mamografiile (n.r. radiografie a glandei mamare) sunt o metodă ”de fabricat cancere” şi o sursă de îmbogăţire pentru oncologi, pe ”seama naivităţii şi a fricii de cancer a femeilor”.

După cum era de aşteptat, un astfel de mesaj a fost preluat de zeci de internauţi, mulţi acuzând-o de inconştienţă şi de manipulare. ”Eu încă aştept ziua în care pacienţii "speciali" să nu poată posta decât sub atenta supraveghere a unui psihiatru.”, ”Nu ştiu ce e mai trist. Că o persoană publică poate debita asta sau ca are mulţi susţinători…”, ”Eu sper să vină o zi în care tâmpitei ăsteia să-i iasă pe nas toate minciunile pe care le împrăştie şi tot răul pe care îl face cu teoriile ei abjecte. Apropo, ştiaţi că ai ei copilaşi sunt vaccinaţi, nu?”, ” Va veni în curând o zi în care toţi şarlatanii şi escrocii care au dat sfaturi medicale, tratamente alternative naturopate, tratamente homeopate şi ezoterice fără pregătire şi calificare în medicină vor fi condamanţi pentru ucidere din culpă şi genocid”, au fost câteva dintre postările internauţilor revoltaţi de sfaturile şi declaraţiile Oliviei Steer.

Modifică Setările