Click!

Ridurile nu iartă pe nimeni! Cum arată acum actriţele din anii '90!

Ridurile nu iartă pe nimeni! Cum arată acum actriţele din anii '90!

Ne-au încântat cu roluri emblematice, care le-au ajutat să îmbine perfect talentul actoricesc cu senzualitatea. Divele anilor '90 nu şi-au pierdut frumuseţea însă, cum trecerea timpului nu iartă pe nimeni, pe chipul lor şi-au făcut apariţia nesuferitele riduri, cea mai mare spaimă a femeilor din punct de vedere estetic.

Eugenia Şerban

eugenia-serban
Între cele două imagini cu Eugenia Şerban (47 de ani) este o diferenţă de 18 ani

Recent, la un eveniment monden, lansarea cărţii "Diamantul din şatră", şi-a făcut apariţia şi actriţa Eugenia Şerban (47 de ani). Deşi în primăvara acestui an a suferit o operaţie de blefaroplastie, în urma căreia a scăpat de ochii căzuţi şi de excesul de piele, se pare că Eugenia nu a găsit şi un remediu pentru ridurile din jurul gurii şi de la nivelul gâtului.

În 1997, Eugenia Şerban a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică, secţia Actorie, clasa profesor universitar Ioan Cojar (1991 – 1997). În 1998 a fost distribuită în pelicula "Trenul vieţii", a lui Radu Mihăileanu, iar în 2003 a jucat-o pe Mari, în "Dulcea saună a morţii". Din 2007, numele Eugeniei Şerban este strâns legată de proiectele de la Acasă TV. A jucat în telenovelele "Inimă de ţigan" (2007), "Doctori de mamă" (2008) şi "Aniela" (2009).

Manuela Hărăbor, eterna "Pădureanca"

manuela-harabor
Manuela Hărăbor avea doar 18 ani când juca în "Pădureanca". Acum are 48 de ani

Chiar dacă de-a lungul carierei a bifat numeroase roluri, actriţa Manuela Hărăbor (48 de ani) va fi asociată toată viaţa cu rolul Siminei, din pelicula "Pădureanca" (1986), în regia lui Nicolae Margineanu. Vedeta, de o frumuseţe răpitoare, nu a apelat până acum la operaţii estetice, fiind una dintre cele mai distinse reprezentante ale generaţiei sale. În ultimul timp, Manuela Hărăbor a jucat în pelicule precum "Hotel of the Damned" (2016) şi The Day You Came (2016).

Citeşte pe www.click.ro continuarea acestui articol!

Modifică Setările