Cele mai profunde citate ale Prințesei Diana: ce a spus "Prințesa poporului" despre dragoste

17 aprilie, 2024

De-a lungul vieții sale publice, Prințesa Diana a rostit cuvinte de o mare însemnătate, care au rămas în memoria multora chiar și după trecerea ei în neființă!

Prințesa Diana Foto GettyImages jpg

Regretata Prințesa Diana a ocupat un loc special în inimile națiunii, în mare parte datorită comportamentului ei deosebit. În mod tragic, viața Dianei a fost curmată la doar 36 de ani, într-un accident de mașină la Paris, în timp ce călătorea împreună cu iubitul său Dodi Fayed, care a murit și el în accident. Cu toate acestea, cuvintele pe care ea le-a transmis au continuat să dăinuie și după ce ea s-a stins din viață. 

Citatele profunde ale Prințesei Diana despre dragoste

Deși Prințesa Diana nu și-a găsit finalul fericit alături de Regele Charles, regretata prințesă de Wales era cunoscută ca fiind o romantică, iar gândurile ei despre dragoste sunt un exemplu de urmat.

Prințesa Diana a fost întotdeauna sinceră în legătură cu gândurile sale, fie că a fost vorba despre luptele sale cu sănătatea mintală sau trăirile ei în timpul căsătoriei cu Charles. Într-un moment, ea a declarat: "Îmi port inima pe mânecă".

nunta Printesa Diana si Printul Charles 1981   GettyImages 1434946783 jpg

În timp ce eticheta regală interzicea apropierile, pentru Prințesa Diana îmbrățisările nu au fost niciodată o problemă, ea a fost adesea văzută îmbrățișându-i chiar și pe copiii bolnavi. "Îmbrățișările pot face mult bine", a glumit ea, și cu siguranță este greu să nu fii de acord cu ea.

Cauzele umanitare au fost întotdeauna în centrul activităților regale ale Dianei, iar ea a vorbit adesea cu cei care ar fi putut fi respinși de societate, în general. Într-un citat deosebit de emoționant, Diana a explicat că, uneori, cel mai bun mod de a exprima iubirea de sine este, de fapt, să arăți iubire pentru ceilalți. "Fiecare dintre noi trebuie să demonstreze cât de mult ne pasă de ceilalți și, în acest proces, să avem grijă de noi înșine", a spus ea.

Născuți în înalta societate, unii dintre pretendenții Dianei, după divorțul de Charles, ar fi putut crede că pentru a-i câștiga afecțiunea ar fi fost suficient să o copleșească cu daruri. Cu toate acestea, după cum a explicat ea însăși, principalele calități pe care le căuta la un partener nu aveau o valoare financiară. "Nu vreau cadouri scumpe; nu vreau să fiu cumpărată", a declarat ea. "Am tot ceea ce îmi doresc. Vreau doar ca cineva să fie acolo pentru mine, să mă facă să mă simt în siguranță”.

La un moment dat, Prințesa Diana a împărtășit că una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă unii, după părerea ei, era lipsa de dragoste. „Cred că cea mai mare boală de care suferă lumea în ziua de azi este boala oamenilor care nu se simt iubiți. Știu că pot dărui iubire pentru un minut, pentru o jumătate de oră, pentru o zi, pentru o lună, dar pot dărui. Sunt foarte fericită să fac asta, vreau să fac asta."

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg