Muzica

Smiley, Ellie White şi Irina Rimes au cântat pe un tărâm de poveste la Dream Family Festival

Smiley, Ellie White şi Irina Rimes au cântat pe un tărâm de poveste la Dream Family Festival

Ellie White, pe scenă, alături de copiii săi

Smiley, Ellie White, Irina Rimes, Andra Gogan şi Bibi au cântat weekend-ul trecut pentru mii de oameni la Dream Family Festival, primul festival dedicat familiei, la Braşov.

Evenimentul s-a desfăşurat între 21 şi 24 iunie pe platforma fostului Stadion Municipal, locaţie de 25.000 de metri pătraţi transformată într-un adevărat tărâm de poveste, un spaţiu de entertaiment cu locuri de joacă de tip carnaval pentru copii de toate vârstele, animate cu personaje de basm, o zonă de restaurante în aer liber, un spaţiu de artă şi creaţie şi o zonă generoasă de concerte.

Smiley

Peste 12.000 de persoane au petrecut momente de neuitat timp de patru zile, în aer liber, bucurându-se de toate atracţiile evenimenimentului şi asistând la concertele unora din cei mai în vogă artişti. Smiley a oferit un recital live, entuziasmând miile de spectatori, cântând cele mai mari hituri ale sale şi admirând de pe scenă luminile şi animaţia zonei de carnaval din depărtare.

Ellie White, pe scenă, alături de copiii săi
Ellie White, asaltată de fani

Ellie White a susţinut un concert electrizant, piesele sale ritmate făcând publicul să danseze şi să fredoneze versurile. Artista a fost, la un moment dat, surprinsă de cei doi copii ai săi, Mihai (5 ani) şi Maria (3 ani) urcând pe scenă şi dansând în faţa spectatorilor. La finalul concertului, artista a oferit autografe admiratorilor şi s-a fotografiat alături de aceştia.

Irina Rimes

Irina Rimes, Andra Gogan şi Bibi au fost, la rândul lor, senzaţia publicului tânăr de la Dream Family Festival, puştanii cântând alături de acestea piesele care le-au făcut celebre. După recitaluri zona de backstage a devenit neîncăpătoare, fanii dorind să ia autografe şi să se fotografieze cu artistele lor preferate.

Miile de participanţi la festivalul de la Braşov s-au bucurat de atracţiile evenimentului de dimineaţă până seara. Zona de joacă şi de carnaval a fost ca un magnet pentru cei mici şi mari, aceştia petrecând zile de neuitat în aer liber, la poalele munţilor. A fost o primă ediţie de succes a Dream Family Festival, un concept nou de festival multidisciplinar ce le-a oferit copiilor, tinerilor si adulţilor experienţe de neuitat.

Actori, magicieni, personaje de poveste au încurajat publicul să se joace, să înveţe, să se relaxeze, să experimenteze lucruri noi şi să contureze amintiri frumoase împreună. Spatiul de Festival a fost împărţit in 5 zone distincte: Enchanted Forest, Carnival Arena, Playground, Land of Mistery şi ARENA de concerte. Enchanted Forest a fost zona dedicată artei şi creaţiei unde s-au găsit galerie de artă, cinema în aer liber, teatru, ateliere de creaţie, pictură şi alte mesteşuguri. Carnival Area a fost zona de carnaval pentru cei mici şi mari, cu atracţii de la carusel, masinuţe şi montagne russe pentru copii. Playground a fost zona de sport cu spaţii de volei, badminton, basket, tenis de masă, panouri de căţărări. Land of Mistery a fost zona dedicată ştiinţei şi misterelor. Aici s-a aflat un laborator Virtual Reality, laborator de criminalistică, zonă de astronomie cu prezentarea instrumentelor astronomice, observaţii astronomice cu telescopul la Soare şi petele solare, Lună, Venus, Jupiter, Saturn, cursuri de identificare şi recunoaştere a constelaţiilor, planetelor şi stelelor principale. ARENA a inclus scena principală, unde au avut loc concertele.

Modifică Setările