Agenda

Tavi Clonda a ratat calificarea în finala Eurovision. Uite ce piesă a prezentat VIDEO

Tavi Clonda a ratat calificarea în finala Eurovision. Uite ce piesă a prezentat VIDEO

Deşi unul dintre juraţi i-a oferit 12 puncte piesei "King", artistul n-a reuşit să se califice în finala de la Bucureşti.

Ieri seară, Tavi Clonda a urcat plin de speranţă pe scena Teatrului Naţional din Craiova, prezentând publicului o piesă ritmată, cu mesaj, intitulată sugestiv "King".

De acasă, a avut parte de susţinere maximă din partea soţiei sale, Gabriela Cristea, dar şi din partea micuţei Victoria, care tocmai a împlinit patru luni.

La final, însă, juriul n-a fost prea generos, doar Nicu Patoi oferindu-i un punctaj maxim, de 12 puncte. Aşa se face că piesa lui nu s-a înscris în topul celor trei piese finaliste.

Câştigători au fost desemnaţi Erminio Sinni & Titziana Camelin, care au obţinut 52 de puncte, clasându-se pe primul loc, Xandra pe locul al doilea a avut acelaşi punctaj, iar pe locul trei s-a clasat Vyros cu 37 de puncte.

După prima semifinală, care a avut loc la Focşani, s-au calificat Alexia & Matei, grupul Echoes şi cântăreţul Eduard Santha iar după a doua semifinalî de la Timişoara - Jukebox feat Bella Santiago, Rafael & Friends şi Mihai Trăistariu.

Eurovision Song Contest 2018 va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai.

Modifică Setările