Anne Heche, în stare critică după un accident auto grav. Ultima imagine cu actrița înainte de impact

6 august, 2022

Actrița de 53 de ani este intubată în spital, în stare critică, după ce vedeta a fost implicată într-un accident auto grav.

image

Anne a intrat cu mașina ei într-un garaj, după care a accelarat și s-a izbit într-o clădire, iar impactul a pricinuit explozia autoturismului, provocându-i lui Heche arsuri grave.

Vedeta a suferit arsuri mari pe suprafața corpului și a fost scoasă de pompieri din mașina sa făcută scrum în Los Angeles, în jurul orei 11, ora locală. Anne a fost întinsă pe o targă și dusă de urgență la cel mai apropiat spital, unde a fost internată la Terapie intensivă.

Imagini șocante de la locul accidentului au fost făcute publice și ne arată mașina Mini Clubman arsă în mare parte. De asemenea, putem vedea un istantaneu cu actrița chiar înainte de al doilea accident la volan, iar lângă bordul mașinii este o sticlă de vodcă.

Un filmuleț ne-o arată pe vedetă accelerând pe strada Mar Vista cu numai câteva momente înainte ca mașina lui Anne să se izbească de o casă, explodând apoi. Fosta iubită a lui Ellen Degeneres a suferit arsuri grave și este intubată în acest moment. Totuși medicii se așteaptă să supraviețuiască acestui accident grav.

În concluzie, Anne Heche a făcut două accidente – unul când a intrat într-un garaj dintr-un complex rezidențial din Mar Vista, LA, și altul când s-a izbit de peretele unei case. După primul incident, localnicii i-au sărit în ajutor și un bărbat chiar i-a spus vedetei să se deajos din mașină, însă ea a ignorat sfatulși a făcut al doilea accident, mult mai grav.

Mai multe pentru tine...

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg