Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Se vede că sunt fericiți împreună

26 aprilie, 2024

Zâna surprizelor a strălucit la gala „Nu există nu se poate”, dar dincolo de ținuta fabuloasă și de machiajul impecabil, avea pe chip mina unei femei fericite.

Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin sunt împreună de aproape 7 ani. FOTO: Facebook
Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin sunt împreună de aproape 7 ani. FOTO: Facebook

Miercuri seară, Andreea Marin a atras toată lumina reflectoarelor la marele eveniment produs chiar de ea, gala de premiere „Nu există nu se poate”, o seară dedicată marilor valori și oamenilor care au adus plus valoare în societatea românească contemporană la ceea ce ea însăși a denumit „Oscarurile românești”.

Cum era de așteptat, în marea ei seară, Andreea Marin i-a avut alături atât pe fiica sa, Violeta Bănică, cât și pe iubitul său, diplomatul Adrian Brâncoveanu, care a intrat în viața ei în urmă cu aproape 7 ani și care o susține activ în toate proiectele sale. Dar dacă pe Violeta am văzut-o urcând și pe scenă, ca invitată specială în câteva prezentări de modă, pe Adrian Brâncoveanu l-am văzut asistând discret din public, pe un scaun aflat în primul rând de locuri. De-a lungul serii, acesta a socializat cu fosta mare campioană la canotaj Elisabeta Lipă, actualmente Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, și cu premierul Marcel Ciolacu.

Totuși, obiectivul aparatului de fotografiat i-a surprins pe Andreea Marin și pe Adrian Brâncoveanu, chiar înaintea deschiderii galei, într-un moment tandru. Cei doi se țineau de mână și, în timp ce-și vorbeau, păreau că se sorb din priviri - un moment candid, de tandrețe sinceră și autentică, ce trăda fericirea și armonia din cuplul lor.

Și, ce-i drept, Andreea Marin a arătat fabulos, cu noua ei siluetă adolescentină și cu acel look de lady in red, asigurat de ținuta de seară creată de Eli Lăslean.

Deși spune că nu-și dorește să se mai căsătorească, ne e clar că Andreea Marin și-a găsit liniștea și fericirea lângă Adrian Brâncoveanu, după trei mariaje care nu au funcționat.

„Ne-am cunoscut absolut întâmplător. El lucra la un alt capăt al lumii, ca să spun așa, la vremea aceea. Era consul în Africa. A venit acasă. A avut o nevoie, o nevoie legată de sănătatea unui om drag din familie, care s-a și pierdut atunci… Eu mă ocup de multă vreme și am tot felul de conexiuni în direcția aceasta a sănătății și așa, cumva, prin cineva am ajuns să vorbim despre o situație neplăcută. În același an s-a întâmplat și situația dureroasă din familia mea, în sensul că l-am pierdut pe tata. Cumva discutând probabil lucrurile astea ne-au unit și noi nici măcar nu ne cunoșteam, pentru că vorbeam la distanță. El știa cum arăt eu, dar eu nu știam cine e el”, povestea Andreea Marin despre începutul relației lor.

Tot potrivit dezvăluirilor sale, primul pas a fost făcut de Adrian Brâncoveanu, care a invitat-o la un ceai, iar de atunci au rămas împreună. Totodată, ea se simte recunoscătoare pentru toate sacrificiile pe care iubitul ei le-a făcut de dragul ei și al relației. Iar acest lucru s-a văzut clar și miercuri seară la gala „Nu există nu se poate”, unde momentul lor de tandrețe le-a trădat nu doar sentimentele, ci și aprecierea reciprocă.



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg