Singura fiică a lui Jennifer Lopez este complet opusul mamei sale. Emme Muñiz pică testul feminității

26 martie, 2024

Celebra J Lo și fiica sa Emme s-au bucurat de momente savuroase mamă - fiică. Recent, diva i-a acordat mult timp de calitate fiicei sale în timp ce s-au bucurat de un spectacol Broadway. Cele două au vizionat spectacolul newyorkez „Merrily We Roll Along”.

Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg

Emme Muñiz este unul dintre gemenii pe care artista îi are cu artistul Marc Anthony. Tatăl biologic lipsește complet din peisaj, ocupat cu noul său născut pe care îl are cu tinerica soție Nadia Ferraira, dar Ben Affleck îi suplinește foarte bine rolul. Actorul este un tată foarte implicat pentru cei trei copii ai săi, iar gemenii Max și Emme sunt ca și copiii lui.

Ba mai mult, frații vitregi se înțeleg foarte bine între ei. Surprinzător este că fiica celebrei dive, o artistă atât de senzuală și feminină nu a moștenit mai nimic de la celebra sa mamă. Emme Muñiz este foarte masculină, complet lipsită de feminitate.

Emme, fiica lui J Lo, Profimedia (2) jpg

Și mai surprinzător este că ea a fost văzută alături de una dintre fiicele lui Ben Affleck, odinioară feminină. Șoc total, căci Seraphina s-a ras în cap și s-a făcut roz!

E greu cu adolescența aceasta, nu?

Mai multe pentru tine...

Ambele fiice ale starurilor ce alcătuiesc cuplul Bennifer par într-o totală degringoladă de gen. Ce-i drept, o temă foarte la modă în America și Europa de Vest.

Seraphina este copilul mijlociu al foștilor soți Ben Affleck și Jennifer Garner. Doar Violet, fiica lor cea mare a moștenit feminitatea mamei. Adolescenta este foarte diafană și a făcut impresie anul trecut la Casa Albă, când a fost în vizită împreună cu celebra sa mamă.

Emme și Seraphina par să se simtă mai bine însă cu acest vibe masculin. Fanii lui J Lo sunt curioși dacă tendința va rămâne astfel și pe viitor sau este doar o toană adolescentină.

Într-un interviu anterior, JLo a spus pentru Stellar că, ca orice părinte, naviga prin adolescența copiilor ei. „Este cel mai sfâșietor moment”, a mărturisit JLo despre stadiul „nucilor de cocos” ei, așa cum îi alintă afectuos pe gemeni. „Credeam că inima mea fusese frântă înainte; nu, acum este cel mai rău.” În ciuda complexității acestei etape, cântăreața a spus că e convinsă că adolescenții au nevoie doar de timp pentru a se regăsi. „Trebuie doar să-și găsească propria cale”, a spus actrița.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg