News

„Veganii sunt iubiţi mai buni!” Ce vedetă sexy îi serveşte soţului ei cârnaţi fără carne pentru performanţe mai bune în dormitor

„Veganii sunt iubiţi mai buni!” Ce vedetă sexy îi serveşte soţului ei cârnaţi fără carne pentru performanţe mai bune în dormitor camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

S-a măritat de curând şi pare mai fericită ca niciodată! A ajuns la altar pentru a patra oară şi ceremonia secretă din Ajunul Crăciunului 2020 ne-a luat pe toţi prin surprindere. O altă surpriză pe care ne-o oferă proaspăta soţie este dieta pe care i-o impune noului ei soţ pentru a deveni un iubit mai bun în dormitor. Despre cine este vorba?

Despre Pamela Anderson, care spune în gura mare că a găsit o metodă eficientă de-a avea o viaţă sexuală incitantă alături de noul ei soţ, Dan Hayhurst. Vedeta de 53 de ani a serialului Baywatch a declarat că îi face cârnaţi vegani partenerului ei de viaţă, pentru a se bucura amândoi de senzaţii tari între aşternuturi.

De când şi-a unit destinul cu cel al bodyguradului ei, de Ajunul Crăciunului 2020, Pamela este nedespărţită de alesul inimii ei. Drept urmare, fericitul cuplu a oferit împreună un interviu pentru un post TV, iar cei doi soţi au vorbit despre viaţa lor intimă chiar din patul lor.

Anderson a declarat luna trecută că veganii sunt iubiţi mai buni decât cei care consumă carne şi apoi le-a mărturusit prietenilor ei că a ajuns chiar să-i schimbe dieta soţului ei, iar rezultatele sunt absolut spectaculoase.

Apropiaţii bombei sexy au stat de vorbă cu The Mirror şi au vorbit despre schimbările pe care le-a făcut Pam în căsnicia sa: „Dieta asta a făcut minuni pentru ei doi! Dan se simte extraordinar de bine, iar Pam face cârnaţi vegani, iar ea e deja faimoasă pentru sucurile ei vegane minunate.”

În ianuarie, Pammy a scris pe Twitter că veganii sunt nişte iubiţi mai buni, după care a stat de vorbă cu moderatorii de la Good Morning Britain despre acest subiect: „Veganii sunt iubiţi mai buni. Colesterolul din carne, ouă şi lactate cauzează întărirea arterelor şi mult mai multe alte chestii dăunătoare. Încetineşte circulaţia sângelui către toate organele corpului, nu numai spre inimă. Îţi poţi îmbunătăţi sănătatea generală şi poţi creşte apetitul sexual doar prin a adopta o dietă vegană”, a scris ea pe costurile ei de social media.

Diva sexy a vorbit despre viaţa ei sexuală şi atunci când a stat de vorbă cu Piers Morgan: „Eu sunt vegană şi vă spun din proprie experienţă că performanţa în dormitor e mai mare la vegani. Oricum eu m-am distrat de minune tot timpul în pat...”

Pamela Anderson este vegană de 30 de ani şi o activistă înrăită în ceea ce priveşte protejarea animalelor. Şi este, evident, un sex simbol care arată la fel de bine ca la începutul carierei sale!

foto - Instagram Pamela Anderson

Comentarii

Modifică Setările