Royals

Duelul duceselor. Cum a apărut Kate Middleton la primul ei eveniment cu Regina?

Duelul duceselor. Cum a apărut Kate Middleton la primul ei eveniment cu Regina?

LEICESTER, UNITED KINGDOM - MARCH 08: Catherine, Duchess of Cambridge (L) and Queen Elizabeth II during their visit to Leicester on March 8, 2012 in Leicester, England. The royal visit to Leicester marks the first date of Queen Elizabeth II's Diamond Jubilee tour of the UK between March 8 and July 25, 2012. (Photo by Rui Vieira - WPA Pool/Getty Images)

Ieri, toţi admiratorii casei regale britanice au fost încântaţi să le vadă la primul lor eveniment comun pe Regina Elisabeta a II-a şi pe proaspăta soţie a Prinţului Harry. Sau Ducesa de Sussex, dacă e să-i spunem pe numele ei oficial.

Cele două au participat la o călătorie cu trenul regal spre Cheshire, iar noi am putut admira încă o dată eleganţa lui Meghan Markle.

Evenimentul ne aduce aminte de unul asemănător, care a vizat-o, în martie 2012, pe Kate Middleton, soţia lui William.

Kate şi Regina, la primul eveniment împreună
S-a întâmplat la un an de la nuntă

A fost vorba despre primul eveniment al Ducesei de Cambridge împreună cu suverana, iar acesta a însemnat o vizită în Leicester, la care a participat, atunci, şi Prinţul Philip.

Interesant este că prima ieşire a lui Kate alături de regina s-a întâmplat la distanţă de un an de la nunta acesteia cu Prinţul William, care a avut loc pe 29 aprilie 2011.

Meghan şi Regina, ieri

La fel ca Meghan ieri, şi Kate a părut destul de relaxată, atunci, în prezenţa reginei. Cât despre alegerea vestimentară a britanicei, aceasta a fost un compleu şic într-o nuanţă închisă de verde, la care a accesorizat o pălărie fascinator, neagră.

O ieşire relaxată

Coafura Ducesei de Cambridge este cea care face diferenţa între cele două apariţii: a lui Kate a fost mult mai bine... aşezată.

Modifică Setările