Royals

Letizia, apariţie chic într-o bluză cu spatele gol

Letizia, apariţie chic într-o bluză cu spatele gol

MADRID, SPAIN - MAY 17: King Felipe VI of Spain and Queen Letizia of Spain attend the final of the scientific monologue contest "FameLab España 2018" at the Galileo Galilei room on May 17, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by JuanJo Martín - Pool/Getty Images)

Regina stilului a lovit din nou. Letizia nu conteneşte să surprindă cu outfiturile pe care le alege pentru a participa la evenimentele publice, iar cea mai nouă apariţie a ei nu face excepţie de la această regulă. Brăţara de inspiraţie egipteană a atras atenţia. Invitată alături de Regele Felipe la finala concursului "FameLab España 2018", Letizia a fost din nou în centrul atenţiei. A surprins îmbrăcată toată în alb şi foarte elegantă. În  vârstă de 45 de ani, fosta jurnalistă a purtat o pereche de pantaloni lungi, palazzo, şi o bluză foarte chic, cu tăieturi asimetrice şi barete în formă de X care îi lăsau la vedere spatele.

Iar ca apariţia să fie de zeiţă, a completat acest outfit cu o brăţară statement, aurie, de inspiraţie egipteană, cercei masivi şi o geantă plic cu reflexe metalice. Regina Letizia a fost wow!

A purtat cea mai sexy bluză.

Foto: Hepta, Getty Images

Modifică Setările