Cu ochii pe Surogate

8 aprilie, 2010
surrogates4 0 jpeg

Un film îndrăzneţ şi bine realizat, care s-a bucurat de atenţia criticilor şi aprecierea publicului. Acum şi pe DVD şi Blu-ray. Bruce Willis revine într-un nou film de acţiune! De data aceasta într-un SF care a făcut furori printre amatorii de gen. Are un subiect generos şi o realizare care se ridică la nivelul ideii lui Robert Venditti şi a lui Brett Weldele, autorii benzilor desenate după care a fost inspirat filmul. Petrecută în viitor, acţiunea ne introduce într-o lume robotizată, în care oamenii nu mai sunt nevoiţi să se aventureze afară, ci singurul lor efort este de a-şi controla de la distanţă surogatele – nişte versiuni identice ale corpului lor, rezistente la şocuri şi, totodată, vizibil mai estetice, care le iau locul în viaţa de zi cu zi. Singurul reproş pe care îl putem aduce realizatorilor filmului este că secvenţele de acţiune şi-au cam grăbit intrarea în desfăşurarea intrigii.

Un film îndrăzneţ şi bine realizat, care s-a bucurat de atenţia criticilor şi aprecierea publicului. Acum şi pe DVD şi Blu-ray.

Bruce Willis revine într-un nou film de acţiune! De data aceasta într-un SF care a făcut furori printre amatorii de gen. Are un subiect generos şi o realizare care se ridică la nivelul ideii lui Robert Venditti şi a lui Brett Weldele, autorii benzilor desenate după care a fost inspirat filmul.

image

Petrecută în viitor, acţiunea ne introduce într-o lume robotizată, în care oamenii nu mai sunt nevoiţi să se aventureze afară, ci singurul lor efort este de a-şi controla de la distanţă surogatele – nişte versiuni identice ale corpului lor, rezistente la şocuri şi, totodată, vizibil mai estetice, care le iau locul în viaţa de zi cu zi. Omenirea va fi găsit atunci soluţia perfectă pentru a evita pericolele potenţial letale din lumea exterioară: crime, accidente, atacuri, toate sunt de domeniul trecutului. Surogatele sunt un standard considerat deja indispensabil. Universul virtual ascunde însă primejdii nebănuite, combătute vehement de partizanii stilului convenţional de viaţă, care nu acceptă roboţi în preajmă. Astfel, de la formele de discriminare de acum, umanitatea ajunge să se scindeze după un nou criteriu: uman versus surogat.

image
Mai multe pentru tine...

În timpul unei anchete privind moartea unui student, survenită subit când surogatul său a fost distrus, agenţii FBI Tom Greer (Bruce Willis) şi Peters (Radha Mitchell) descoperă o conspiraţie fără precedent. Cum surogatul lui Greer este anihilat în timpul misiunii, agentului nu-i rămâne decât să intre el însuşi în acţiune, punându-şi astfel viaţa în joc. Dar, într-o lume a măştilor, linia dintre real şi fals, dintre adevăr şi simulacru devine tot mai subţire. Dacă va descoperi sau nu autorul asasinatului şi creierul conspiraţiei veţi afla urmărind „Surogate”.

image

Singurul reproş pe care îl putem aduce realizatorilor filmului este că secvenţele de acţiune şi-au cam grăbit intrarea în desfăşurarea intrigii. În schimb, jocul actorilor şi în special al lui Bruce Willis este demn de laudă, iar imaginea peliculei este desăvârşită. În concluzie, este un film ce poate fi vizionat cu mare plăcere, datorită ingeniozităţii cu care este creat.

DISTRIBUIT DE: Audio Visual Romania

DATA LANSĂRII: 24 martie 2010

PREŢ RECOMANDAT: 49,9 lei (DVD) şi 119,9 lei (Blu-ray)

FOTO: Walt Disney CompanyRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png