News

Apusul unei legende. Cum arată Joan Collins la 85 de ani? FOTO

Apusul unei legende. Cum arată Joan Collins la 85 de ani? FOTO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Este unul dintre monştrii sacri ai cinematografiei mondiale, iar astăzi sărbătoreşte împlinirea a 85 de primăveri. Vorbim despre inegalabila şi nemuritoarea Joan Collins, pe care încă avem onoarea s-o vedem pe micile ecrane.

Joan Collins s-a antrenat pentru a deveni actriţă la Royal Academy of Dramatic Art din Londra şi a debutat pe scenă la doar nouă ani, în piesa de teatru ”A doll`s House”. Au urmat aproape opt decade de actorie, măiestrie şi senzualitate, căci Joan Collins a fost nu doar ca o actriţă minunată, ci şi ca una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Astăzi împlineşte 86 de ani, vârstă pe care şi-o poartă cu multă demnitate şi la care iubeşte cu intensitate maximă un bărbat mai mic decât ea cu 31 de ani. Ea şi Percy Gibson au o relaţie cât se poate de asumată şi fericită, care rezistă deja de mai bine de 17 ani. Ajută, desigur, şi spiritul viu al actriţei, care încă apare pe micile ecrane şi face senzaţie cu flerul ei actoricesc.

Cât despre aspectul ei fizic, e clar că actriţa n-a scăpat din faţa timpului, însă la cei 85 de ani arată pe cât se poate de bine. Drept dovadă a fost apariţia ei la Met Gala, ediţia de anul acesta, când le-a făcut o demonstraţie junioarelor de ce înseamnă ”glamour” şi ”eternitate”. Vezi galeria foto cu imagini nemuritoare cu Joan Collins!

Modifică Setările