Royals

Au pozat în familia fericită. Letizia a apărut alături de cele două fiice şi de soacra ei, regina Sofia

Au pozat în familia fericită. Letizia a apărut alături de cele două fiice şi de soacra ei, regina Sofia

Queen Sofia, Queen Letizia, Princes Sofia, Princess Leonor, Victoria Maria Federica, Irene Urdangarín attend Billy Eliot the Musical at Nuevo Alcala theater in Madrid, Spain, May 19, 2018. Photo by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM

Slujba din ziua Paştelui le-a pus într-o lumina nefavorabilă pe regina Letizia şi pe soacra sa, regina Sofia, imaginile cu cele două care păreau să aibă un conflict, fix în faţa fotografilor, au făcut înconjurul lumii.

Acum, Letizia, Sofia şi cele două prinţese, Leonor şi Infanta Sofia, s-au bucurat de o ieşire la teatru ca fetele, lăsând la o parte orice neînţelegere şi pozând ca o familie fericită. În weekend, cele patru membre ale familiei regale spaniole au vizionat musicalul "Billy Elliot" la New Teatrul Alcala din Madrid şi au fost surprinse cu zâmbetul pe buze chiar în faţa teatrului.

Regina Sofia a fost încadrată de cele două nepoate, ba mai mult, chiar a ţinut-o de mână pe Leonor (12), Letizia fiind acompaniată şi de mama sa, Paloma Rocasolano, dar şi de celelalte nepoate ale Sofiei, Victoria şi Irene.

Regina a fost într-o stare de spirit foarte bună şi s-a distrat pe tot parcursul evenimentului. A purtat o ţinută casul, comodă, formată din pantaloni slim, o cămaşă cu imprimeu, alături de o pereche de balerini cu vârful ascuţit, create de Hugo Boss. Nici accesorizarea nu a fost neglijată, căci regina a purtat o superbă geantă cu aplicaţii metalice de la Cabas şi o pereche de cercei de la Gold & Roses. Fiicele ei, Sofia şi Leonor, au fost foarte simpatice, îmbrăcate în rochiţe scurte şi încălţate cu balerini.

Foto: Hepta

Modifică Setările