Kate Middleton "se simte bine", însă Prințul William a lipsit de la un eveniment din "motive personale"

28 februarie, 2024

Kate Middleton se recuperează acasă de la operația abdominală pe care a suferit-o pe 16 ianuarie. Cele mai noi vești spun că prințesa "se simte bine", chiar dacă Prințul William a lipsit de la un eveniment regal din motive personale.

Kate și William în negru 1, Getty jpg

Marți, Prințul William a fost nevoit să lipsească de la slujba de de comemorare în onoarea nașului său, regele Constantin al Greciei, din cauza unei probleme personale. Deși Palatul Kensington nu a precizat dacă absența lui William se datorează recuperării lui Kate, o sursă din palat a declarat pentru People că aceasta "continuă să se simtă bine".

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, trebuia să ajungă marți la Capela St. George de la Castelul Windsor pentru omagiile aduse regretatului său naș. Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, i-a informat pe membrii familiei regale grecești că nu va putea participa. El era așteptat la eveniment, unde trebuia să țină și un discurs. S-a speculat însă că problema personală care l-a determinat pe Prințul William să lipsească de la slujbă nu are legătură cu starea de sănătate a tatălui său, Regele Charles. Monarhul britanic, care are 75 de ani, este tratat pentru cancer și a anulat majoritatea îndatoririlor publice.

Kate Middleton, motivul pentru care Prințul William a lipsit de la eveniment?

Kate Middleton a fost operată, anunțul despre starea ei fiind făcut într-o declarație a Palatului Kensington pe 17 ianuarie. „Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital între zece și paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea", se arată în declarație.

"Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște". "Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private", a continuat declarația.

"Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizări privind evoluția Alteței Sale Regale doar atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit". În prezent, Kate Middleton e în recuperare, departe de ochii publicului. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg