Regina în teniși. Letizia a purtat iar încălțăminte comodă la un eveniment, din cauza afecțiunii ei grave

15 mai, 2024

Șic și nepretențioasă, ca de obicei, Regina Letizia a Spaniei a participat la un eveniment în orașul ei natal, Oviedo, completându-și ținuta cool cu o pereche de teniși albi.

Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg

Soția Regelui Felipe a participat, ieri, la un eveniment în sprijinul organizației Crucii Roșii Mondiale, ocazie cu care a ales o ținută foarte potrivită, de zi, alcătuită dintr-un blazer roz și o pantaloni largi albi, completată de o pereche de teniși albi și foarte comozi.

Spuneam că Letizia s-a îmbrăcat potrivit cu evenimentul, deoarece a ales culorile simbolice ale Crucii Roșii: o jachetă cu un top asortat din tweet de la brandul mass-market Mango și o pereche de pantaloni albi, asortați cu pantofii sport pe care îi poartă de când s-a rănit la un deget de la piciorul drept.

Încălțămintea este de la brandul Vivobarefoot, pantofi pe care Letizia i-a mai purtat și săptămâna trecută, la un eveniment în sprijinul Poliției Spaniole, organizat la palatul regal din Madrid.

Dar poate că schimbarea radicală a tipului de încălțăminte ales pentru aparițiile ei publice are, de fapt, legătură cu o afecțiune mai veche a Letiziei. Și destul de severă.

Publicația spaniolă El Mundo a publicat mai demult informația potrivit căreia regina consoartă suferă de metatarsalgie cronică la ambele picioare, precum și de neurom Morton la piciorul drept, care afectează nervii aflați între degetele piciorului.

Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg

Neuromul Morton este o afecțiune dureroasă, ce apare de obicei între degetul al treilea și al patrulea de la un picior, însă poate să se manifeste și la nivelul altor degete ale piciorului.

Afecțiunea poate fi cauzata de o varietate de factori, inclusiv de încălțămintea strâmtă, cu toc înalt, deformări ale piciorului sau traumatismele repetate.

Și cum, în ultimul timp, Letizia a renunțat complet la sandalele sau pantofii cu toc înalt și cui, cel mai probabil acest tip de încălțăminte a fost cel responsabil pentru problemele ei la picioare, unele care o aduc în stadiul de a sta pe scaun o mare parte din timp, atunci când participă la acțiuni publice. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg