Regina în teniși. Letizia a purtat iar încălțăminte comodă la un eveniment, din cauza afecțiunii ei grave

15 mai, 2024

Șic și nepretențioasă, ca de obicei, Regina Letizia a Spaniei a participat la un eveniment în orașul ei natal, Oviedo, completându-și ținuta cool cu o pereche de teniși albi.

Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg

Soția Regelui Felipe a participat, ieri, la un eveniment în sprijinul organizației Crucii Roșii Mondiale, ocazie cu care a ales o ținută foarte potrivită, de zi, alcătuită dintr-un blazer roz și o pantaloni largi albi, completată de o pereche de teniși albi și foarte comozi.

Spuneam că Letizia s-a îmbrăcat potrivit cu evenimentul, deoarece a ales culorile simbolice ale Crucii Roșii: o jachetă cu un top asortat din tweet de la brandul mass-market Mango și o pereche de pantaloni albi, asortați cu pantofii sport pe care îi poartă de când s-a rănit la un deget de la piciorul drept.

Încălțămintea este de la brandul Vivobarefoot, pantofi pe care Letizia i-a mai purtat și săptămâna trecută, la un eveniment în sprijinul Poliției Spaniole, organizat la palatul regal din Madrid.

Dar poate că schimbarea radicală a tipului de încălțăminte ales pentru aparițiile ei publice are, de fapt, legătură cu o afecțiune mai veche a Letiziei. Și destul de severă.

Publicația spaniolă El Mundo a publicat mai demult informația potrivit căreia regina consoartă suferă de metatarsalgie cronică la ambele picioare, precum și de neurom Morton la piciorul drept, care afectează nervii aflați între degetele piciorului.

Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg

Neuromul Morton este o afecțiune dureroasă, ce apare de obicei între degetul al treilea și al patrulea de la un picior, însă poate să se manifeste și la nivelul altor degete ale piciorului.

Afecțiunea poate fi cauzata de o varietate de factori, inclusiv de încălțămintea strâmtă, cu toc înalt, deformări ale piciorului sau traumatismele repetate.

Și cum, în ultimul timp, Letizia a renunțat complet la sandalele sau pantofii cu toc înalt și cui, cel mai probabil acest tip de încălțăminte a fost cel responsabil pentru problemele ei la picioare, unele care o aduc în stadiul de a sta pe scaun o mare parte din timp, atunci când participă la acțiuni publice. 

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg