Freddie Mercury, foarte apropiat de părinții lui. Ce secret nu le-a dezvăluit, totuși, niciodată?

29 aprilie, 2022

Născut Farrokh Bulsara, regretatul superstar rock și-a dorit întotdeauna să-și separe viața personală de cea profesională, lucru pe care l-a și făcut toată viața lui. Astfel, există puține informații pe care le știm despre stilul de viață al unuia dintre cei mai mari muzicieni ai tuturor timpurilor. Care era relația lui cu familia și ce subiecte nu aborda el niciodată cu părinții lui?

image

Tatăl lui Freddie, Bomi Bulsara, a murit în 2003, la vârsta de 95 de ani. În 2012, mama lui, Jer, avea 90 de ani și a acceptat să vorbească despre fiul ei celor de la The Telegraph. “Freddie n-a amestecat niciodată munca cu viața lui personală”, a declarat aceasta despre “băiatul meu”, cum îi spunea lui Mercury. “Dacă îl întrebam vreodată ceva, îmi spunea: «Mama, asta e despre afaceri, iar asta e familia!» Era tare bun și plin de respect pentru mine și tatăl lui”, a conchis aceasta.

Freddie s-a mutat din casa părintească după ce un vecin s-a plâns de muzica acestuia constantă. Mama lui s-a întristat atunci, însă a înțeles perfect că fiul ei trebuia să-și croiască singur un drum în viață. Însă, chiar și după ce a devenit cunoscut în întreaga lume, n-a renunțat să-și viziteze părinții. “I-a plăcut întotdeauna cum gătesc. Când era faimos și avea musafiri, mă ruga adesea să le gătesc câte ceva…”, a dezvăluit Jer.

Ce fel de copil era

Mercury era genul de copil care dăruia câte un set frumos de tacâmuri din argint mamei sale, în semn de scuze pentru că ratase o cină cu părinții lui. “Orice făcea sau purta, eu vedeam în el același copil pe care-l știam dintotdeauna. Ne spunea multe glume și aveam o legătură specială cu el, asta e sigur…”, a continuat mama lui Freddie să povestească.

image
Mai multe pentru tine...

Jer Bulsara a murit în 2016, la 94 de ani, susține Billboard, și a luat cu ea în mormânt misterul sexualității fiului ei. Freddie nu le-a spus niciodată părinților lui că prefera bărbații și că avea iubiți. Când părinții lui l-au întrebat despre bărbatul cu care locuia în Londra, Freddie le-a spus, pur și simplu, că era grădinarul lui. Dar de ce îi mințea?

Minciuni justificate

Cu toate că starul rock nu era religios, el a respectat întotdeauna convigerile părinților lui, care erau indieni zoroastrieni. Astfel de religie suține că homosexualii “pot fi omorâți”, ne informează Encyclopedia Iranica. Conform credinței părinților lui Mercury, homosexualii sunt demoni care promovează răul suprem în lume, iar astfel de convinderi l-au determinat pe Freddie să nu vorbească niciodată familiei sale despre sexualitatea lui.

Mai mult, Mercury nu le-a spus nici că era bolnav de SIDA, în ultima perioadă din viața lui. “Ne-a protejat nevorbind cu noi niciodată despre aceste subiecte”, susținea mama acestuia, Jer Bulsara, în interviul acordat celor de la The Telegraph. Totuși ea știa că fiul ei era bolnav și l-a vizitat până-n ultima zi din viața lui.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg