News

Iulia Albu şi George Buhnici fac show la iUmor. Cum reacţionează Bendeac

Iulia Albu şi George Buhnici fac show la iUmor. Cum reacţionează Bendeac camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

George Buhnici, Iulia Albu, Zannidache, Marina Almăşan, partenerul lui Cheloo de la raliul de la Dakar, Mihai Ban şi mulţi alţii vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac.

   Aflat pentru prima oară în aceasta ipostază, Zannidache, fost concurent Chefi la cuţite, a mărturisit încă din culise că este copleşit: „N-am avut niciodată emoţiile astea!”. În schimb, pe juraţi i-a cucerit încă de la început: „Dacă ar exista premiul Nobel pentru sinceritate...”, i-a spus Mihai Bendeac, care a mai completat: „Mi se pare absolut senzaţional ce a putut să gândească băiatul ăsta! A fost un fel de roast în roast!”.

Ajunşi deja la sezonul unsprezece al emisiunii iUmor, atât juraţii, cât şi prezentatorii, ar fi putut fi tentaţi să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audiţiilor concurenţii le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac vor fi surprinşi duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, de nume mari din viaţa publică din România care vor urca pe scena iUmor pentru a le spune lucruri pe care nu mulţi ar îndrăzni să le rostească.

Cum au reacţionat Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo la vederea acestora şi, mai ales, cum au primit remarcile usturătoare, vom afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea mai nouã ediţie iUmor.

 

Modifică Setările