News

Legendarul Flavio Briatore îşi deschide magazin la Bucureşti. Iată povestea lui

Legendarul Flavio Briatore îşi deschide magazin la Bucureşti. Iată povestea lui

Fostul boss de la Formula 1 şi actualmente patron al lanţului Billionaire Couture îşi lansează în seara aceasta primul showroom din România. Philipp Plein şi Flavio Briatore îşi inaugurează azi magazinele în Bucureşti. Lux, extravaganţă şi adrenalină. De la boxele de Formula 1 şi până în culisele modei, numele lui răsună puternic şi controversat. Acum, Flavio Briatore ajunge şi la Bucureşti, unde, împreună cu mai tânărul său amic, designerul german Philipp Plein, va bea o cupă cu şampanie în cinstea extinderii afacerilor sale în zona Europei de Est.

Dacă Plein are deja de ceva vreme un boutique la parterul hotelului Marriott, Briatore este nou intrat pe piaţa din România.

Practic, în seara aceasta, cei doi celebri milionari îşi vor inaugura spaţiile (vecine) pe Grand Avenue.

Iată cine este Flavio Briatore, aşa-numitul The Billionaire

Curriculum Vitae
Data şi locul naşterii: 12 apr. 1950, Cuneo, Italia
Hobby-uri: cursele F1, fotbal, ciclism, navigaţie
Prieteni apropiaţi: Jose Maria Aznar, Silvio Berlusconi
Căsătorii: Marcy Schlobohm (1983-1987), Nina Cohen (1998), Elisabetta Gregoraci (2008-prezent)
Copii: Leni (11), Nathan Falco (6)
Avere estimată la: 200 de milioane $

Motoare turate, valuri de şampanie, decolteuri generoase şi fuste scurte. Lumea curselor de maşini şi cea a fotomodelelor au avut întodeauna puncte comune, mai marii Grand Prix-urilor având la braţul lor cele mai frumoase femei din lume.

Alături de „tăticul Formulei 1“, Bernie Ecclestone, cu care a făcut de multe ori jocurile în Marele Circ, Flavio Briatore (67) s-a făcut remarcat nu doar prin poziţia oficială, ci şi datorită averii şi, mai ales, a pasiunii pentru femei frumoase. Nici mariajul cu Marcy Schlobohm, nici „căsnicia“ de 48 de ore cu fiica unui evreu bogat, Nina Cohen, nu au rezistat asaltului fetelor tinere şi frumoase de pe catwalk, pentru care şi o cină cu boss-ul F1 le aducea un plus de imagine. Aşa se face că la braţul lui au defilat nume celebre, de la prezentatoarea TV Michelle Hunziker (prima soţie a cântăreţului Eros Ramazzotti) la Miss Wonderbra, topmodelul Eva Herzigova, ba chiar şi Mariah Carey, Danii Minogue (sora mai cunoscutei Kylie), Moran Atias (care îi făcuse ochi dulci şi lui Adrian Mutu), moştenitoarea imperiului Swarovski, Fiona, topmodelele Elle MacPherson şi Naomi Campbell şi, nu în ultimul rând, super-manechinul german Heidi Klum, care i-a născut şi un copil, pe micuţa Leni, împotriva voinţei lui.

„Cu topmodelele e ca şi cu orice altă femeie“, obişnuia el să spună. „Unele sunt deştepte, altele sunt proaste“. Se pare, însă, că Elisabetta Gregoraci face parte din prima categorie, de vreme ce a reuşit să-l cuminţească şi să-l facă s-o ia de nevastă în 2008, la Roma. Fostă Miss Calabria 1997, model al celebrei firme de lenjerie intimă Wonderbra şi una din frumuseţile peninsulare care şi-a încercat norocul şi în televiziune, la Rai 2, Elisabetta şi-a impresionat mult mai vârstnicul partener de viaţă cu devotamentul arătat în perioada în care acesta a fost operat la rinichi, după ce i-a fost depistată o tumoare malignă. „Lunga sa suferinţă ne-a unit. Am fost zi şi noapte alături de el“, povestea Elisabetta jucându-se cu inelul de logodnă cu smarald de şase carate, în valoare de peste 100.000 de lire sterline, creat de celebrul bijutier Fawaz Gruosi.

  

Modifică Setările