News

Mărimea contează! Vedete care s-au iubit cu “Big Boys”

Mărimea contează! Vedete care s-au iubit cu “Big Boys”

Nu numai sufletul bun şi farmecul personal le-au data gata pe aceste staruri! Pentru ele a contat şi cât de bine dotat este partenerul lor...   

Katy Perry

A spus tot timpul “cu cât mai mare cu atât mai bine”. Şi fata nu se referea numai la contul ei din bancă, la bustul pe care-l are sau la show-ul pe care-l face de fiecare dată când urcă pe scenă, ci şi la “echipamentul” pe care pretinde să-l deţină partenerul ei. Bineînţeles că nu face neapărat o triere înainte, un casting al posibilului iubit, însă trecutul ei amoros ne face să spunem că vedeta se pricepe să-şi aleagă partenerul fix pe placul ei.

Astfel, Katy a fost măritată cu nimeni altul decât Russell Brand, un afemeiat cunoscut, care are cu ce să le satisfacă pe femei – dacă e să ne luăm după destăinuirile fostelor lui partenere - , după care s-a iubit cu John Mayer, care deţine şi el acel ceva anume care le încântă teribil pe reprezentantele sexului frumos din showbiz-ul american, de a ajuns individul să aibă un istoric sentimental atââât de însemnat.

Modifică Setările