Vedete

Răzvan Simion a plecat în vacanţă fără Lidia Buble. Iată cu cine a fost văzut la ski, în Austria

Răzvan Simion a plecat în vacanţă fără Lidia Buble. Iată cu cine a fost văzut la ski, în Austria camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Deşi, recent, au negat că s-ar fi despărţit, imediat după petrecerea aniversară, ce a marcat 12 ani de emisiune Neaţa cu Răzvan şi Dani, iubitul Lidiei a plecat pe pârtiile austriece cu...familia. 

După fluviul de ştiri cu privire la o eventuală separare,  Lidia a ales să posteze o fotografie cu ei doi, făcută cu noul smartphone: “Am telefon nou şi asta e prima poză pe care am făcut-o cu el”. Totul a pornit şi de la câteva declaraţii făcute de cântăreaţa conform cărora familia ei nu îl va primi până nu se va duce să o ceară de nevastă.

În acest weekend, însă, Răzvan a optat pentru o mini vacanţă alături de copiii lui, Ianca şi Tudor şi alţi membri ai familie sale din Banat, după cum a şi postat pe Instagram: “Ne vedem doar pe teritorii neutre”, dând de înţeles că relaţiile nu sunt atât de cordiale sau că nu se ma pot vedea în formula complete după divorţul lui de mama copiilor. În tot acest timp, Răzvan nu a uitat să promoveze pe reţelele sociale noul hit al iubitei sale, Lidia, pentru a evita comentariile legate de despărţire.

Deoarece după divorţul de fosta lui soţie, Diana, copiii trăiesc împreună cu aceasta la Timişoara, Răzvan nu ratează nicio ocazie să petreacă mai mult timp cu ei, iar această escapade a fost un bun prilej să se revadă atât cu cei mici, cât şi cu prieteni mai vechi şi familia lui. 

Comentarii

Modifică Setările