Cu adevărat regală: Margareta a României a ales o culoare puternică pentru vizita la Google România

15 mai, 2024

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, nu se teme să poarte ținute în culorii vii, puternice, precum compleul ales pentru cea mai recentă apariție publică.

Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg

Pe 14 mai, Margareta a României și Alteța Sa Regală Principele Radu, împreună cu Principesa Sofia, au vizitat sediul companiei Google România, ocazie cu care Majestatea Sa a purtat un ansamblu cu sacou și fustă într-o nuanță intensă de galben canar.

Șefa familie regale române și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi comozi cu platforme și o geantă de mână, albă, imaginea ei cu adevărat regală fiind susținută și de o coafură impecabilă.

Cât despre sora mai mică a Margaretei, Principesa Sofia a ales o ținută all black, cu bluză în dungi și fustă lungă, lăsând-o pe sora sa cea mare să iasă în evidență din punct de vedere coloristic.

Custodele Coroanei, Principele Radu și Principesa Sofia au fost întâmpinați de directorul general al companiei, apoi au luat parte la un dejun de lucru cu angajații Google Romania.

Membrii Familiei Regale au discutat despre proiectele educaționale și sociale în România și în Republica Moldova, despre tehnologia avansată aplicată în cercetare și în economie, precum și despre acțiunile dedicate tinerei generații.   

În după-amiaza aceleiași zile, Custodele Coroanei a prezidat întâlnirea Consiliului Director al Fundației Regale Margareta a României, la Palatul Elisabeta. Fundația a fost creată în anul 1990, având ca membri fondatori pe Regele Mihai I și pe fiica sa cea mare, Margareta. 

Acțiunile de ieri urmează unei săptămâni pline pentru familia regală română, apogeul fiind garden party-ul organizat pe 10 mai, de Ziua Regalității, la Palatul Elisabeta, la care au fost prezenți 4.000 de români din toate colțurile țării și din Republica Moldova.

Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (15) jpeg

Pentru această importantă ocazie, Majestatea Sa Margareta a ales o superbă rochie verde-mentă, cu pantofi asortați, pălărie cu boruri largi semnată Ana Istodorescu, geantă în nuanța bronzului, un colier de perle și o pereche de cercei în formă de margaretă de la brandul Malvensky.  

Se pare că Margareta urmează exemplul regretatei Regine Elisabeta a Marii Britanii, care apărea mereu în public în haine viu colorate, pentru a ieși în evidență în mulțimea care o înconjura mereu. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg