Kate Middleton, marea absentă de la nunta anului! În timp ce soțul William se va distra, ea rămâne acasă

21 mai, 2024

Hugh Grosvenor, ducele de Westminster, se va căsători cu Olivia Henson pe 7 iunie. De la eveniment nu va lipsi Prințul William, care va avea un rol important. În schimb, soția lui Kate rămâne acasă, se recuperează după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg

Prințul William se pare că va prelua luna viitoare rolul de ușier la nunta prietenului său, ducele de Westminster. Hugh Grosvenor și logodnica sa, Olivia Henson, urmează să se căsătorească la Catedrala din Chester pe 7 iunie. Se așteaptă ca ziua lor cea mare să fie una dintre cele mai mari nunți mondene ale anului, cu o listă de invitați plină de vedete.

Ducele, în vârstă de 33 de ani, are o legătură strânsă cu Prințul William și Kate Middleton, el chiar și a participat la botezul Prințului George, fiul lor cel mare, la Capela Regală de la Palatul St James, fiind și unul dintre nașii de botez ai băiețelului.

În timp ce Prințul William este pregătit să își asume un rol uriaș la nunta regală, potrivit The Sunday Times, Kate Middleton nu va fi prezentă, deoarece continuă tratamentul împotriva cancerului. Prințesa de Wales se recuperează acasă. 

Se pare că Ducele și Ducesa de Sussex și Regele Charles vor lipsi și ei de la ziua cea mare a lui Hugh și Olivia. Ca și William, Harry are și el o legătură strânsă cu Hugh, care este, de asemenea, nașul Prințului Archie.

Cât de bogat e Hugh Grosvenor, ducele de Westminster

Cel de-al șaptelea Duce de Westminster a fost deseori numit „cel mai eligibil bărbat din Marea Britanie” datorită aristocrației, bogăției și prieteniei sale apropiate cu Prinții William și Harry. Ducele sau „Hughie”, așa cum este cunoscut de prietenii săi, a moștenit titlul de la tatăl său în 2016, precum și 140.000 de acri de pământ în Oxfordshire, Cheshire, Lancashire și Scoția, și 300 de acri în Mayfair și Belgravia....

Se crede că are o avere estimată la 9,878 miliarde de lire sterline și este, de asemenea, președinte al Westminster Foundation, care se concentrează pe ajutorarea copiilor tineri vulnerabili.

În schimb, Olivia, viitoarea lui soție, este manager de cont senior la Belazu, o companie alimentară certificată B-Corp din Londra. Cei doi s-au cunoscut în 2021, prin intermediul unor prieteni comuni, cuplul sărbătorindu-și logodna doi ani mai târziu, în aprilie 2023.

Ceremonia lor religioasă va avea loc la Catedrala din Chester, după care se va ține o recepție la Eaton Hall. 

miliardarul Hugh Grosvenor, Ducele de Westminster, si logodnica Olivia Henson   pagina oficiala jpg

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printul William   GettyImages 2152220099 jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson   profimedia 0659279551 jpg
Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg