Noua Prințesă a Bruneiului, apariție rafinată la ziua națională alături de soțul ei

27 februarie, 2024

Deși s-au căsătorit în urmă cu o lună, prinții Abdul Mateen și Anisha Rosnah arătau ca doi miri îndrăgostiți.

Deși ceremonia a fost ținută de sultan, toți ochii au fost pe tinerii însurăței. FOTO: Casa Regală
Deși ceremonia a fost ținută de sultan, toți ochii au fost pe tinerii însurăței. FOTO: Casa Regală

În inima Bruneiului, o poveste de dragoste, evidențiată de aureola opulenței regale și a tradiției orientale, a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, când Anisha Rosnah s-a căsătorit cu Prințul Abdul Mateen - considerat în Est drept unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume. Unirea, marcată de o sărbătoare spectaculoasă de zece zile, care a culminat cu o nuntă la Moscheea Sultanului Omar, a captat atenția lumii. Atenție care continuă să fie concentrată asupra tinerei prințese la fiecare eveniment la care apare.

Deși nu a fost văzută prea des de la nuntă încoace, în stilul Prințesei Rajwa a Iordaniei, frumoasa Prințesă Anisha Rosnah a punctat o nouă apariție diafană cu ocazia unei sărbători foarte importante în mica țară asiatică. Tânăra femeie de afaceri a fost unul dintre invitații speciali la marea petrecere de Ziua Națională a Bruneiului, care a comemorat cea de-a 40-a aniversare a independenței sultanatului.

În 1977, Brunei și-a obținut independența față de Regatul Unit, dar a amânat data programată a independenței pentru 1 ianuarie 1984. Transferul de putere a fost oficializat în acea zi, deși celebrarea a fost amânată până la 23 februarie 1985 pentru a facilita prezența oaspeților străini. De atunci, a fost întotdeauna sărbătorită în jurul acestei date.

Pentru a marca această ocazie, a avut loc o paradă la Stadionul Național din Bandar Seri Begawan, capitala Bruneiului. Atotputernicul și bogatul sultan Hassanal Bolkiah a prezidat festivitățile alături de Regina Saleha. Acestora li s-au alăturat Prințul Al-Muhtadee, Prințesa Anak Sarah, dar și cei mai mediatizați protagoniști, Abdul Mateen și Anisha Rosnah.

Pentru ocazia festivă, pe care soțul ei a reflectat-o amplu pe contul său de Instagram, Anisha Rosnah a ales o rochie diafană, pare-se de inspirație nupțială orientală, cu broderii și transparențe, purtată cu hijab, așa cum cere tradiția. Fără el am văzut-o la câteva zile după nuntă, de exemplu, când a fost invitată la nunta unui bun prieten, milionarul thailandez Aiyawatt Srivaddhanaprabha, CEO al King Power Group, un gigant în sectorul duty free, și președinte al clubului de fotbal britanic Leicester City.

Cine e Anisha Rosnah?

Nunta Anishei Rosnah și a Prințului Mateen nu a fost un eveniment obișnuit. Dincolo de seria lungă și strălucitoare de ceremonii și de expunerea internațională, se află povestea unei femei care a reușit să îmbine perfect spiritul său antreprenorial cu cerințele vieții regale. Anisha, cunoscută pentru simțul ei vestimentar, a fost lăudată pentru alegerile sale stilistice, lucru care are mult de-a face cu rolul ei de fondatoare a brandului de modă Silk Collective. Cu toate acestea, ambițiile ei merg dincolo de acest aspect, după cum o demonstrează fondarea Authentirary, o companie de turism care oferă experiențe culturale. Acest amestec de modă, cultură și antreprenoriat evidențiază modul în care regalitatea modernă își redefinește rolul în societate. Povestea Anishei Rosnah și a prințului Abdul Mateen este o demonstrație a modului în care membrii Familiei Regale de astăzi încearcă să îmbine complexitatea tradiției cu modernismul.

FOTO: Casa RegalăRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg