Planul nemilos al Prințului William pentru Prințul Harry și Meghan Markle atunci când va deveni rege

7 decembrie, 2023

Prințul William i-ar fi spus clar Regelui Charles că el merge mai departe și fără Prințul Harry!

Încă o ruptură între prinţii William şi Harry? Meghan Markle ar fi de vină jpeg

Prințul William s-a săturat de Prințul Harry și Meghan Markle și privește deja înainte la o monarhie care nu îi include, a dezvăluit o sursă pentru publicația The Express. "William face deja planuri pentru momentul în care va deveni rege și nu vede un viitor pentru familia Sussex în Familia Regală", a declarat sursa.

"Sentimentul este că a le permite ducilor de Sussex să revină în familia regală este o mișcare proastă". Recent, s-a speculat că relația dintre Prințul Harry și tatăl său, Regele Charles, se reia încet-încet, în urma unui mesaj video trimis de prințul Archie și prințesa Lilibet, care i-au cântat la mulți ani la împlinirea a 75 de ani. Cu toate acestea, publicarea ulterioară a cărții Endgame a lui Omid Scobie, care include afirmații despre doi membri rasiști ai familiei regale, a înghețat discuțiile de pace.

"William este convins că ei, soții Sussex, nu ar trebui să fie primiți înapoi, în timp ce Regele crede că acest lucru ar ajuta la oprirea circului mediatic din jurul familiei", a declarat sursa. "William nu crede că soții Sussex mai au multă muniție și că și-au jucat deja cele mai bune cărți. Charles este singurul membru senior al familiei care mai păstrează speranța unei reconcilieri, dar asta are mai mult de-a face cu faptul că Harry este fiul său decât cu orice altceva."

La începutul săptămânii trecute s-a dezvăluit că urma să aibă loc un apel telefonic între rege și prințul Harry după mesajul video de la cea de-a 75-a aniversare, dar sursa dezvăluie că acesta nu a avut loc încă.

"Nu a existat nicio conversație", a susținut sursa. Avocații Prințului Harry au întreprins, de asemenea, o contestație la Înalta Curte împotriva Ministerului de Interne, în această săptămână, cu privire la protecția securității sale atunci când vizitează Marea Britanie.

Ducele vrea să anuleze o decizie prin care statutul său de securitate a fost retrogradat după ce a renunțat la statutul de membru al familiei regale în activitate în 2020 și s-a mutat în Statele Unite. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Margareta a României cu Principele Radu la nunta lor foto Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
Kate și William, Wales, Getty (4) jpg
Printul William   GettyImages 2152220099 jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson   profimedia 0659279551 jpg
Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg