Planul nemilos al Prințului William pentru Prințul Harry și Meghan Markle atunci când va deveni rege

7 decembrie, 2023

Prințul William i-ar fi spus clar Regelui Charles că el merge mai departe și fără Prințul Harry!

Încă o ruptură între prinţii William şi Harry? Meghan Markle ar fi de vină jpeg

Prințul William s-a săturat de Prințul Harry și Meghan Markle și privește deja înainte la o monarhie care nu îi include, a dezvăluit o sursă pentru publicația The Express. "William face deja planuri pentru momentul în care va deveni rege și nu vede un viitor pentru familia Sussex în Familia Regală", a declarat sursa.

"Sentimentul este că a le permite ducilor de Sussex să revină în familia regală este o mișcare proastă". Recent, s-a speculat că relația dintre Prințul Harry și tatăl său, Regele Charles, se reia încet-încet, în urma unui mesaj video trimis de prințul Archie și prințesa Lilibet, care i-au cântat la mulți ani la împlinirea a 75 de ani. Cu toate acestea, publicarea ulterioară a cărții Endgame a lui Omid Scobie, care include afirmații despre doi membri rasiști ai familiei regale, a înghețat discuțiile de pace.

"William este convins că ei, soții Sussex, nu ar trebui să fie primiți înapoi, în timp ce Regele crede că acest lucru ar ajuta la oprirea circului mediatic din jurul familiei", a declarat sursa. "William nu crede că soții Sussex mai au multă muniție și că și-au jucat deja cele mai bune cărți. Charles este singurul membru senior al familiei care mai păstrează speranța unei reconcilieri, dar asta are mai mult de-a face cu faptul că Harry este fiul său decât cu orice altceva."

La începutul săptămânii trecute s-a dezvăluit că urma să aibă loc un apel telefonic între rege și prințul Harry după mesajul video de la cea de-a 75-a aniversare, dar sursa dezvăluie că acesta nu a avut loc încă.

"Nu a existat nicio conversație", a susținut sursa. Avocații Prințului Harry au întreprins, de asemenea, o contestație la Înalta Curte împotriva Ministerului de Interne, în această săptămână, cu privire la protecția securității sale atunci când vizitează Marea Britanie.

Ducele vrea să anuleze o decizie prin care statutul său de securitate a fost retrogradat după ce a renunțat la statutul de membru al familiei regale în activitate în 2020 și s-a mutat în Statele Unite. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg