Vrea să-i fie călcate șireturile pantofilor, dar și pijamalele! Exagerările Regelui Charles

6 decembrie, 2023

Regele Charles este cunoscut ca fiind deosebit de pedant în ceea ce privește rutina sa zilnică! Cea mai nouă carte regală face dezvăluiri despre cererile lui considerate de mulți exagerate!

Regele Charles și Regina Camilla în Cornwall (2) jpg

Potrivit autorului regal Omid Scobie, în noua sa carte Endgame, "obiceiurile și modul de viață al regelui sugerează o deconectare" și chiar și regretata sa mamă, Regina Elisabeta, "s-a plâns în mod repetat de stilul de viață extravagant și luxos al lui Charles".

Omid Scobie detaliază presupusele reguli ale regelui privind ora de culcare și micul dejun, făcând referire la unele "crize de furie noaptea" dacă lucrurile nu merg conform planului.

Scriitorul zugrăvește o imagine pretențioasă și copilăroasă a regelui și îl critică pentru că este "departe de a fi umil", în ceea ce privește multiplele sale schimbări de ținută pe zi. El afirmă că regele are o "abordare de tipul "repară-și-îmbracă"" în ceea ce privește îmbrăcămintea, deși are mai mulți angajați care îi pregătesc hainele și îl ajută să se îmbrace. El menționează și despre micul dejun cu ouă fierte moi, pe care Regele Charles cere să fie gătite timp de exact patru minute, "nici mai mult, nici mai puțin".

"Au fost raportate și crize de furie pe timp de noapte: dacă pijamaua lui nu este călcată, au susținut sursele, se plătește", scrie Omid Scobie. Iar autorul susține că regele are o particularitate și în privința șireturilor de pantofi. "Atunci când apare și cel mai mic fir de ață, un membru al personalului trebuie să le schimbe rapid cu o pereche proaspătă, călcată", susține el.

Omid Scobie adaugă că Regelui Charles îi place ca cineva "să stoarcă exact un centimetru de pastă de dinți pe periuța lui de dinți" și că aceasta trebuie să provină dintr-un "dozator de argint".

Fostul majordom al prințesei Diana, Paul Burrell, a afirmat acum ceva vreme că Regele Charles are și mai multe pretenții, lui îi place când face baie să aibă cada "doar pe jumătate plină" și ca temperatura apei să fie "doar călduță".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Margareta a României cu Principele Radu la nunta lor foto Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
Kate și William, Wales, Getty (4) jpg
Printul William   GettyImages 2152220099 jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson   profimedia 0659279551 jpg
Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg