Vrea să-i fie călcate șireturile pantofilor, dar și pijamalele! Exagerările Regelui Charles

6 decembrie, 2023

Regele Charles este cunoscut ca fiind deosebit de pedant în ceea ce privește rutina sa zilnică! Cea mai nouă carte regală face dezvăluiri despre cererile lui considerate de mulți exagerate!

Regele Charles și Regina Camilla în Cornwall (2) jpg

Potrivit autorului regal Omid Scobie, în noua sa carte Endgame, "obiceiurile și modul de viață al regelui sugerează o deconectare" și chiar și regretata sa mamă, Regina Elisabeta, "s-a plâns în mod repetat de stilul de viață extravagant și luxos al lui Charles".

Omid Scobie detaliază presupusele reguli ale regelui privind ora de culcare și micul dejun, făcând referire la unele "crize de furie noaptea" dacă lucrurile nu merg conform planului.

Scriitorul zugrăvește o imagine pretențioasă și copilăroasă a regelui și îl critică pentru că este "departe de a fi umil", în ceea ce privește multiplele sale schimbări de ținută pe zi. El afirmă că regele are o "abordare de tipul "repară-și-îmbracă"" în ceea ce privește îmbrăcămintea, deși are mai mulți angajați care îi pregătesc hainele și îl ajută să se îmbrace. El menționează și despre micul dejun cu ouă fierte moi, pe care Regele Charles cere să fie gătite timp de exact patru minute, "nici mai mult, nici mai puțin".

"Au fost raportate și crize de furie pe timp de noapte: dacă pijamaua lui nu este călcată, au susținut sursele, se plătește", scrie Omid Scobie. Iar autorul susține că regele are o particularitate și în privința șireturilor de pantofi. "Atunci când apare și cel mai mic fir de ață, un membru al personalului trebuie să le schimbe rapid cu o pereche proaspătă, călcată", susține el.

Omid Scobie adaugă că Regelui Charles îi place ca cineva "să stoarcă exact un centimetru de pastă de dinți pe periuța lui de dinți" și că aceasta trebuie să provină dintr-un "dozator de argint".

Fostul majordom al prințesei Diana, Paul Burrell, a afirmat acum ceva vreme că Regele Charles are și mai multe pretenții, lui îi place când face baie să aibă cada "doar pe jumătate plină" și ca temperatura apei să fie "doar călduță".

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg