News

Uite cum a fost la petrecerea de nuntă a Ralucăi Bădulescu FOTO & VIDEO

Uite cum a fost la petrecerea de nuntă a Ralucăi Bădulescu FOTO & VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 38 poze

După ceremonia religioasă organizată în cerc restrâns, doar cu naşii şi câţiva prieteni, jurata de la "Bravo, ai stil" s-a ţinut de cuvânt şi a dat o mega petrecere şi pentru ceilalţi amici ai săi.

14203174_1167437889997589_608777122475717642_n

Ieri a fost o zi plină de fast pentru Raluca Bădulescu şi soţul ei, Florin Stamin, care au sărbătorit şase ani de căsnicie, dar şi recenta uniune religioasă.

Pentru acest eveniment, mireasa a îmbrăcat două rochii, ambele create de Cătălin Botezatu. Una dintre ţinute a cântărit nu mai puţin de 15 kilograme şi a fost cu adevărat spectaculoasă. Cusută cu fire de aur, cu pietre swarovski şi paiete, rochia, cu trenă de 8 metri, a atras toate privirile.

Aranjamentele au fost realizate cu flori albe şi cu accente aurii, elemente ce s-au regăsit şi în candy bar, dar şi pe tortul cu 7 etaje.

La petrecere, s-au strâns multe personaje din media şi din mediul de afaceri, oameni dragi din anturajul Ralucăi şi lui Florin. Printre ei şi Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu, Stephan Pelger, Mihai Albu, Mircea Zara, Andrei Năstase şi Bianca Ciuvăţ, Adelina Pestriţu şi Speak, Cristina Spătar, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, Diana Dumitrescu, Monica Vlad, Jasmine şi Vica Blochina, dar şi Vali Pungă, fostul soţ al Ralucăi, cu care are rămas în relaţii de prietenie.

Şi, pentru că mireasa şi-a dorit foarte mult ca Pepe să-i cânte la nuntă, acesta a susţinut un recital pe scena clubului Bonton, localul manageriat de Horia Constantinescu, naşul mirilor.

Modifică Setările