Chiar și îngăduitoarea Kate s-a supărat pe Prințul Harry! Ce a iritat-o recent pe Prințesa de Wales

24 mai, 2024

Se pare că Ducii de Sussex au luat ca multe decizii neinspirate, în ultimul timp. După ce și-a enervat tatăl și fratele, acum Prințul Harry pare că a supărat-o chiar și pe îngăduitoarea Prințesă de Wales.

Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg

Sunt puține lucruri care reușesc să o scoată din sărite pe Kate Middleton. Tocmai, cumnata lui Harry era cumva ultima speranță, probabil singur om din lume care ar putea să-l convingă pe Prințul William să-și ierte tatăl.

Însă pare-se că mama regală a prinților George, Louis și a Prințesei Charlotte este mâhnită de cele întâmplate, după ce și-a anunțat diagnosticul de cancer.

Viața publică a Prințului Harry și a lui Meghan Markle începe s-o deranjeze pe Kate Middleton, susțin experții.

"Nu numai că există presiune asupra lui William, ci și o tachinare constantă din California. Nu are cum ca fratele lui să nu fie furios pe Harry, după ce s-a comportat îngrozitor", a declarat Tom Bower în spațiul public, un cunoscut autor regal.

"În timp ce înființează acest așa-zis brand Sussex, familia Prinților de Wales trece prin chinuri. După diagnosticul lui Charles, Harry a venit pentru o jumătate de oră și gata, nu a făcut nimic altceva", a continuat el. „Îmi imaginez că Kate și William sunt profund afectați de aceste nelipsite știri cu Ducii, în timp ce ei traversează unul dintre cele mai grele momente.”

Pare cumva că inclusiv acest turneu în Nigeria care nu a fost deloc regal, însă unde toți s-au purtat de fapt ca și cum era a iritat-o chiar și pe pașnica Prințesă Kate.

Totuși, după diagnosticul de cancer anunțat de însăși Prințesa de Wales în martie, Ducii de Sussex au trimis în spațiul public o urare de însănătoșire.

Până să apară Meghan Markle în viața lui Harry, Kate se înțelegea de minune cu fratele mai mic al lui William. Erau un trio desăvârșit, mereu cu zâmbetul pe buze. Însă dificila Meghan Markle a reușit să-i dezbine. Supărarea lui Kate nu este deloc de bun augur, căci Prințesa rămăsese una dintre puține persoane care ar mai putea să-i împace pe frați.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg